Kwaliteit
Bereikbaarheid

Astrid Wijnands

Duidelijke website. Goede communicatie over de levering. Uitstekend produkt voor een lage prijs. Zeer tevreden.

Patrick Liang

Dit was ongelofelijk. Service in 1 woord Fantastisch . Ook de manier hoe de chauffeur ons bestelde product bezorgt was niet te beschrijven....tekst en uit leg hoe je de verpakking moet... Dit was ongelofelijk. Service in 1 woord Fantastisch . Ook de manier hoe de chauffeur ons bestelde product bezorgt was niet te beschrijven....tekst en uit leg hoe je de verpakking moet verplaatsen enz. Zeer goed verpakt. Het plaatsen van de jaloezieën was tot de tiende millimeter nauwkeurig.

Sjon Noordermeer

We zijn heel blij met onze jaloezieën prijs kwaliteit super,bezorging en verpakking top.

Hoevenberg

We zijn tevreden over de aankoop van onze pvc lamellen. Kregen netjes uitleg over hoe het beste een schuine erker op te meten. Levering was netjes binnen de afgesproken 14 dagen.

Ans Schepers

We kregen de tip van vrienden om eens op de site te gaan kijken. Zij hadden al goede ervaring met doehetbudget.nl We hebben nu twee keer een bestelling gedaan en beide keren is het zeer naar... We kregen de tip van vrienden om eens op de site te gaan kijken. Zij hadden al goede ervaring met doehetbudget.nl We hebben nu twee keer een bestelling gedaan en beide keren is het zeer naar tevredenheid afgehandeld. Bestellen ging super makkelijk en de levering was ook goed verzorgd. Wij zijn heel tevreden. Ons huis is er van opgeknapt met deze mooie duettes. Kortom een dikke tien 👌

Sander Buschgens

Goed product

Ben Koning

De Luxaflex is van degelijke kwaliteit en makkelijk te monteren. Bij mij staat het prachtig in de woonkamer.

Bartjan de Vries

Super service!