Was aangenaam om de bestelling te plaatsen en af te ronden
René de Wit
Heel simpel, uitstekende voorlichting, service, advies en prijs.
Sharon van der Hoeven - Bussum
Perfecte service!
E. Kweekel
Voor ons nieuwe huis voor 9 ramen houten jaloezieën besteld bij Doe het Budget. Het zelf opmeten vond ik best spannend aangezien het een grote order was. De bestelling plaatsen is gemakkelijk, je...Voor ons nieuwe huis voor 9 ramen houten jaloezieën besteld bij Doe het Budget. Het zelf opmeten vond ik best spannend aangezien het een grote order was. De bestelling plaatsen is gemakkelijk, je wordt stap voor stap door je order heen geleid. Wat zeer handig is, dat op alle pakketten precies staat aangegeven voor welk raam de jaloezieën bedoeld zijn. Je pakket wordt keurig verpakt geleverd. Het zelf ophangen van de jaloezieën is niet moeilijk. Het product is van zeer goede kwaliteit. Wij zijn er enorm blij mee!
J..M. Duivenvoorden
Wij zijn zeer tevreden met onze zwarte houten jaloezieën, besteld bij DoeHetBudget.nl.! De site is duidelijk , het invullen van de maat, kleur, band, ed overzichtelijk. Snelle levering...Wij zijn zeer tevreden met onze zwarte houten jaloezieën, besteld bij DoeHetBudget.nl.! De site is duidelijk , het invullen van de maat, kleur, band, ed overzichtelijk. Snelle levering en de jaloezieën hangen perfect, precies zoals we het hadden bedacht. Ik zou DoeHetBudget.nl zeker aan bevelen!
Leroy
Hele goede service, goede begeleiding en aardige mensen
Technique Support
Top
P. Wassenaar
Mooie kwaliteit producten. Ondanks bestelling rond de feestdagen snelle levering. Dit was de tweede keer dat we houten jaloezieën hebben besteld.
Petra Glasbergen
Goede ervaring, goed advies gekregen over het opmeten. Ook was ik erg blij met de extra zij beugels. De luxaflex past precies, en het ophangen was geen probleem. De kleur is helemaal naar mijn...Goede ervaring, goed advies gekregen over het opmeten. Ook was ik erg blij met de extra zij beugels. De luxaflex past precies, en het ophangen was geen probleem. De kleur is helemaal naar mijn zin, en de kwaliteit is ook. Keurig verpakt ook, ik bestel zeker nog meer in de toekomst. Ben blij dat ik doehetbudget.nl ontdek heb.
Ellen Stevering
Prima! Klantvriendelijk, snelle reactie op mail. Denken echt mee. En mooi product!!