Kwaliteit
Bereikbaarheid

L. van Wijk

Via kleindochter in contact gekomen met doehetbudget.nl
Zeer goed bevallen.
Correct afgeleverd door zeer vriendelijke personen

Irm

Kleur niet goed

Reactie Doehetbudget.nl:

Beste IRM,
Bedankt voor de review.
Beste IRM,
Bedankt voor de review.
U heeft een oranje kleur gekozen zonder het aanvragen van onze gratis kleurstalen, dit kan natuurlijk in praktijk een klein beetje tegenvallen, alsnog veel plezier van de jaloezie.
Team doehetbudget.nl

Pelen

Fijne site,gebruiksvriendelijk,de produkten waren degelijk verpakt bij aankomst.kortom wij waren zeer tevreden over de afhandeling en aflevering van onze jalouzieen.

Danielle Kool

Heel erg tevreden, goede service!

Jonkers

Mijn ervaring is heel erg goed met doehetbudget. Goeie service en goeie kwaliteit šŸ‘šŸ»

Stijns

Goede ervaring. Goed telefonisch contact gehad met vriendelijke medewerker die alle vragen naar volle tevredenheid heeft beantwoord. Levering binnen gestelde termijn. Goede verpakking. Geleverde... Goede ervaring. Goed telefonisch contact gehad met vriendelijke medewerker die alle vragen naar volle tevredenheid heeft beantwoord. Levering binnen gestelde termijn. Goede verpakking. Geleverde spullen van goede kwaliteit en voldeed aan onze verwachtingen.

w.hooren@chello.nl

Na het doorlezen van de inmeetinstructies 4 houten jaloezieƫn besteld
passen perfect

zeer tevreden

Danielle

Goede ervaring. Komen de beloftes die ze doen na. Alles op tijd binnen en goed te monteren.

H van de Steeg

Gemakkelijk te bestellen, en het was eerder binnen dan gepland. Alles klopte en zat netjes verpakt. Super!