Was snel en goed geleverd,zeer goed verpakt,en het ziet,en is erg netjes en goed.
Patricia
Ruime keus, alles helemaal naar eigen smaak te kiezen! Netjes bezorgd! Echt een aanrader
Miquel Riera Pujol
š
Lilianne van der Werf
Ik ben zeer tevreden. Op de website was het makkelijk en duidelijk beschreven hoe te meten e.d. Ook het invullen van de maten e.d was erg overzichtelijk.
Marcel van den Broek
Goede service. Na zelf een foutje gemaakt te hebben, is dit zeer vriendelijk en snel afgehandeld, waarvoor erg veel dank!! Ook een mooi rolgordijn, mooie kleur, en zeer makkelijk op te...Goede service. Na zelf een foutje gemaakt te hebben, is dit zeer vriendelijk en snel afgehandeld, waarvoor erg veel dank!! Ook een mooi rolgordijn, mooie kleur, en zeer makkelijk op te hangen. Voortaan ga ik hier mijn gordijnen bestellen. Bedankt voor de goede klandizie. Marcel.
Bossema
Zijn zeer tevreden met de manier waarop jullie met de klanten omgaan. heb bij ons in het appartement al voor twee mensen een bestelling zijn ook zeer tevreden.
Marvin Huijbregts
Mooie houten jaloezieƫn voor een normale prijs enkel de omrandlijst was een stukje los uiteraard is het zelf zo gelijmd.
GOB Midden-Limburg
Uitstekende service en kwaliteit voor een zeer concurrerende prijs
N de Jong
Prima maatwerk en goede kwaliteit. Klant vriendelijk en duidelijk
pc hanjoel
In een woord het bevalt ons uitstekent bedankt alsnog