Kwaliteit
Bereikbaarheid

JP1981

Voor onze ramen wilden we houten jaloezieën bestellen. Via Doehetbudget.nl was dit het goedkoopste, veel goedkoper dan andere aanbieders.
Na telefonisch contact kregen we de volgende dag al...
Na telefonisch contact kregen we de volgende dag al proef-stalen binnen. Uitstekende en vriendelijke service!
Bestelproces op de website was prima. Wijst zichzelf. Ook de manier van meten werd duidelijk aangegeven. De jaloezieën werden uitstekend verpakt geleverd. Intussen hangen ze tot grote tevredenheid (zelf ophangen is heel eenvoudig!).

Fantastisch bedrijf... duidelijke webshop, supervriendelijke klantenservice!

Fantastisch bedrijf... duidelijke webshop, supervriendelijke klantenservice!

Ons nieuwe huis is helemaal voorzien van jaloezieen van Doehetbudget. Echt prachtig! Ondertussen hebben we al vele vrienden en kennissen "besmet". Je zou bijna denken dat we aandelen hebben, haha.

Kortom, heel tevreden!

R. Aarts

Reeds meerdere bestellingen gedaan in het verleden. Bedrijf voorziet je niet alleen op hun website, maar indien gewenst ook persoonlijk van prima advies. Snelle antwoorden op vragen per mail, snelle... Reeds meerdere bestellingen gedaan in het verleden. Bedrijf voorziet je niet alleen op hun website, maar indien gewenst ook persoonlijk van prima advies. Snelle antwoorden op vragen per mail, snelle levering van (meerdere) monsters.
Zeer tevreden, absolute aanrader !

Brian

Ben zeer tevreden over de service. Via de app hebben ze al mijn vragen beantwoord. Ook ben ik tevreden over de kwaliteit van het product. Mooie afwerking en netjes verpakt verzonden. Echt een... Ben zeer tevreden over de service. Via de app hebben ze al mijn vragen beantwoord. Ook ben ik tevreden over de kwaliteit van het product. Mooie afwerking en netjes verpakt verzonden. Echt een aanrader.

Zeer overzichtelijke website, vriendelijke benadering, product is top

Helemaal ok! Op een prettige manier geadviseerd, eenvoudig besteld, precies ontvangen wat ik hebben wilde voor een perfecte prijs!

(Bewerkt)

Kwalitatief goed

Tamara oosterbosch

Super service, en een prachtig eindresultaat

Maik Van werkhoven

Ik omschrijf de service van deze organisatie als zijnde subliem. Prima begeleiding en contact. A.d. hand van wat gratis monsters konden wij de juiste kleur bepalen voor onze jaloezieën. Eenmaal de... Ik omschrijf de service van deze organisatie als zijnde subliem. Prima begeleiding en contact. A.d. hand van wat gratis monsters konden wij de juiste kleur bepalen voor onze jaloezieën. Eenmaal de maatvoering op papier konden wij de bestelling inzetten. Levering is relatief snel te noemen en kwaliteit van product is goed. Kortom goede prijs/kwaliteit verhouding. In de toekomst zullen wij er zeker weer gebruik van maken.

Fam: Scheide

Een goede en snelle service!

Vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon en een super duidelijke uitleg en mooie tips meegekregen.
Ik ben 'Fan ' van deze site!