We hebben inmiddels 3x een bestelling gedaan en naar tevredenheid!
inge berns
Super klantvriendelijk en behulpzaam bedrijf
Ismail
Uitstekend, prachtig resultaat
Patricia
Nieuw interieur wilde een andere kleur jaloezieën, naar de showroom gegaan met kussen van de bank. Medewerkster kleur staaltjes erbij gezocht en ladderbanden. Goede service en snelle levering...Nieuw interieur wilde een andere kleur jaloezieën, naar de showroom gegaan met kussen van de bank. Medewerkster kleur staaltjes erbij gezocht en ladderbanden. Goede service en snelle levering en betaalbaar.
Kees
Houten jalouzieen besteld, eerst enkele stalen aangevraagd en ontvangen, tussendoor ben ik nog gebeld wat een eventuele beste combinatie was. Artikelen besteld en in goede orde ontvangen,...Houten jalouzieen besteld, eerst enkele stalen aangevraagd en ontvangen, tussendoor ben ik nog gebeld wat een eventuele beste combinatie was. Artikelen besteld en in goede orde ontvangen, prima verpakt en op tijd geleverd.
Krista
Een paar weken geleden heb ik bij Doehetbudget nieuwe houten jaloezieen besteld voor mijn woonkamer. Omdat wij vlak bij de showroom wonen en er 2 'moeilijke' ramen in mij woonkamer zitten, zijn we...Een paar weken geleden heb ik bij Doehetbudget nieuwe houten jaloezieen besteld voor mijn woonkamer. Omdat wij vlak bij de showroom wonen en er 2 'moeilijke' ramen in mij woonkamer zitten, zijn we eerst even in de showroom gaan kijken. Na uitvoerig advies hebben we de jaloezieen ter plekke online besteld. Dankzij het kundige advies van de medewerkers van Doehetbudget past alles perfect en ziet het er fantastisch uit.
Susanne van den Munckhof
Allereerst is het super dat je staaltjes aan kan vragen wat onze keuze zeker makkelijker heeft gemaakt, de materialen in je handen hebben is toch anders dan het "op zicht" bestellen. Besteld...Allereerst is het super dat je staaltjes aan kan vragen wat onze keuze zeker makkelijker heeft gemaakt, de materialen in je handen hebben is toch anders dan het "op zicht" bestellen. Besteld op de duidelijke site met goede uitleg waardoor het makkelijk te bestellen is. Het product werd geleverd binnen de aangegeven tijd en was makkelijk te monteren met bijbehorende uitleg op papier. Ook erg tevreden over het product, we hebben gekozen voor de bamboe jaloeziën en is van mooie en stevige kwaliteit.
Els de Vos
Doe het Budget zou ik iedereen aanraden voor raamdecoratie. Ikzelf ben heel tevreden. Meedenkend personeel die je goed adviseren (waar vind je dat nog). Snelle levering en betaalbaar. Doe het Budget zou ik iedereen aanraden voor raamdecoratie. Ikzelf ben heel tevreden. Meedenkend personeel die je goed adviseren (waar vind je dat nog). Snelle levering en betaalbaar. Ik heb een plisse en een duette gordijn van Doe het butget en ben nog niet klaar.
Zocht nieuwe luxaflex op maat
Goede site, gemakkelijk te bestellen, uitgebreide keuze