Was zeer eenvoudig bestellen, maten ingeven en klaar! Wel een tip voor het montagesyteem, deze zijn nu silver/metaal kleurig, icm onze mat zwarte luxaflex is dit niet mooi. Deze zou je eigenlijk...Was zeer eenvoudig bestellen, maten ingeven en klaar! Wel een tip voor het montagesyteem, deze zijn nu silver/metaal kleurig, icm onze mat zwarte luxaflex is dit niet mooi. Deze zou je eigenlijk moeten kunnen bestellen in een passende kleur, eventueel tegen een meerprijs.
Goed contact en super mooi product!!
Rooijackers
Snelle en nette levering.
Marian Maissan
Beste
Ik heb na levering van de zonwering het bedrijf gebeld en een groot compliment uotgebracht naar de kwaliteit verpakking en service van jullie. In een woord TOP en wij gaan absoluut weer een bestelling plaatsen
Vriendelijke groet Marian Maissan
Alfons Smink
Net als de vorige keer.....UITSTEKEND.
Monique Van Maris
Zeer goede en attente service, en snelle levering. Hangt perfect.
M. van den Akker
Fijn.
Leonie Driessen
Prijs/kwaliteit zeer goed. Opmeten en ophangen door Doehetbudget gedaan, op de mm nauwkeurig
Joke
Zeer tevreden over de snelle service en blij met onze nieuwe raamdecoratie!