Kwaliteit
Bereikbaarheid

Het is allemaal perfect gegaan ,het product is goed de verpakking is goed dus zeer tevreden

Svendy

Per ongeluk verkeerde kleur besteld. Is telefonisch gelijk opgelost. Perfect verpakt. Alleen de kleur van de band, olijf, had ik groener verwacht, is een beetje taupe.

M. Aourag

Correcte en vlotte levering. Alles is duidelijk uitgelegd en kwaliteit is mooooii. Klantendesk ook hartstikke aardig.

M. Wensveen

Ik ben erg blij met mijn jaloezieen. T zijn de mooiste van de straat! ?

Ellen

Mooie kwaliteit jalouziën. Makkelijk te bestellen. Op tijd geleverd. Top service en heel aardig

Ellen

Snel en makkelijk te bestellen, op tijd geleverd, prachtige kwaliteit en ontzettende goede service. We hadden andere beugeltjes nodig, deze werden diezelfde dag nog opgestuurd. Erg aardige mensen.... Snel en makkelijk te bestellen, op tijd geleverd, prachtige kwaliteit en ontzettende goede service. We hadden andere beugeltjes nodig, deze werden diezelfde dag nog opgestuurd. Erg aardige mensen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Jeroen

Levering laat veel te lang (2 weken) op zich wachten, daarbij totaal geen gecommuniceerd. Navraag bij de monteur levert zeer slechte after sales op, verwijst louter door naar transporteur! Legt al... Levering laat veel te lang (2 weken) op zich wachten, daarbij totaal geen gecommuniceerd. Navraag bij de monteur levert zeer slechte after sales op, verwijst louter door naar transporteur! Legt al het initiatief bij klant en komt belafspraken niet na. Wellicht gaat het hier om de vent en niet om de tent, maar dit is echt heel slecht!

Reactie Doehetbudget.nl:

Beste Femke en Jeroen, we betreuren uw review. We hebben de vertraagde levering tussentijds gecommuniceerd en in overleg actie hierop ondernomen.
Vanaf de eerste communicatie werd er voor de...
Vanaf de eerste communicatie werd er voor de vertraagde levering door u een financiële vergoeding geëist en is gedreigd met het plaatsen van een slechte review.
Doehetbudget.nl heeft aangegeven niet mee te willen werken aan dergelijke dwangmiddelen en neemt deze review dan ook voor lief.
Desalniettemin wensen we u veel plezier met onze producten en kunt rekenen op onze gebruikelijke garantie en service.
Vriendelijke groet, Doehetbudget.nl

P.Stam

Via de website in contact gekomen met DoeHetBudget.Na thuis de maten opgenomen te hebben, een bezoek gebracht aan de showroom .Goede voorlichting,ruime keuze en gelijk de bestelling geplaatst.... Via de website in contact gekomen met DoeHetBudget.Na thuis de maten opgenomen te hebben, een bezoek gebracht aan de showroom .Goede voorlichting,ruime keuze en gelijk de bestelling geplaatst. Aflevering na 10 werkdagen,alles was in orde.Goede kwaliteit/prijsverhouding.

P.Stam Franeker

Bas

Door eigen fout een deels verkeerde bestelling gemaakt.
Goede oplossing en alternatief aangeboden.
Uiteindelijk hangt alles erg mooi.
Tip1: zet een handleiding voor de ophanging...
Door eigen fout een deels verkeerde bestelling gemaakt.
Goede oplossing en alternatief aangeboden.
Uiteindelijk hangt alles erg mooi.
Tip1: zet een handleiding voor de ophanging op de site. Dat helpt bij monteren. Zeker bij de spanophanging.
Tip2: het bestellen van top down bottom up met span ophanging en zonder handbediening is wat lastig te doen. Kan misschien als extra optie aangeboden worden bij bestel mogelijkheden.