Het samenstellen van jaloezieën en het bestellen via de site is een fluitje van een cent. De levertijd was aanzienlijk korter dan vooraf aangegeven. Ik had per abuis van één van de drie jaloezieën...Het samenstellen van jaloezieën en het bestellen via de site is een fluitje van een cent. De levertijd was aanzienlijk korter dan vooraf aangegeven. Ik had per abuis van één van de drie jaloezieën de maten omgedraaid. Direct na de bestelling heb ik een mail gestuurd met de juiste maten. Hierop ontving ik een bevestiging dat ze de maten zouden doorgeven aan de fabriek. De levering was perfect op maat en eenvoudig te monteren. Het staat erg mooi! De kwaliteit kan ik nu nog niets over zeggen, dit zal de tijd uitwijzen. Het materiaal maakt een degelijke indruk. Bij levering bleek één van de magneetjes kapot te zijn. Nadat ik een mail had gestuurd kreeg ik per omgaande een nieuw magneetje toegestuurd. Ik ben erg tevreden over het bestelproces, de correctie daarop en de service na levering en het meest op het eindresultaat!
Fijn contact gehad en ook fijn dat het via de app kan, maakt het een stuk makkelijker. Goed geholpen zeker een winkel voor een volgende aankoop.
E. Wortelboer
Na een showroom bezoek hebben we raamdecoratie besteld. Zeer goed geholpen, vervolgens gemakkelijk te bestellen en tot slot gemakkelijk installeren.
Mariel
Snelle service en betaalbare maar toch goede producten. We werden nog netjes gebeld na het opvragen van kleur stalen.
Jolanda van 't Ende
Prima!
Henk
Goede service. Vragen worden goed opgepakt en behandeld.
Snelle levering. Telefonisch goed bereikbaar.
Willy Tjalsma
Service en mooie producten bij doehetbudget.nl !!
P. Van der Van der heijden
Goede kwaliteit, snelle service en super goed geholpen.
Ilse
Snelle reactie, Duidelijke info. Ik dacht alleen dat de bak waar de jalouzie aanhangt ook de kleur zou hebben van de jalouzie zelf.