Kwaliteit
Bereikbaarheid

Noud Helmond

Zeer goede service! Dwz bij telefonisch contact goede uitleg bij vragen en extra tips waar je op moet letten. Uiteraard de jaloezien zelf; goede kwaliteit, netjes op maat en de afwerking bovenaan... Zeer goede service! Dwz bij telefonisch contact goede uitleg bij vragen en extra tips waar je op moet letten. Uiteraard de jaloezien zelf; goede kwaliteit, netjes op maat en de afwerking bovenaan ook zeer netjes.
Het transport wordt dmv mail aangekondigd en zijn zeer goed verpakt!
Mijn volgende jaloezien ga ik binnenkort weer bij jullie bestellen!

Christa Reebeen

Heel goed verlopen. Snelle levering en helemaal compleet en zoals verwacht.

Prima ervaring, ze belde zelfs of we wel de goede kleur ladderband hadden

Onlangs hebben we mooie bamboe jaloezieën besteld bij Doehetbudet.nl. Voorafgaand hebben we samples besteld om te kijken wat voor soort materiaal zij gebruiken. Kort daarna werden we gebeld om te... Onlangs hebben we mooie bamboe jaloezieën besteld bij Doehetbudet.nl. Voorafgaand hebben we samples besteld om te kijken wat voor soort materiaal zij gebruiken. Kort daarna werden we gebeld om te kijken of we alles goed hadden ontvangen en of nog vragen hadden. Dit vond ik erg prettig aangezien je het eind product zelf niet kon zien. Aan de hand van de instructies op de website heb ik de jaloezieën besteld. In het begin vond ik dit wel spannend omdat er niet een vakman langs is geweest om alles precies op te meten. Echter bij het ontvangen en ophangen van de jaloezieën paste deze precies in het raam. Wij hebben ze net opgehangen maar ik ben erg tevreden over het product en het ziet er mooi, kwalitatief en goed afgewerkt uit.

Hendriks

Prettig bedrijf, snelle service, goede producten die tevens goed verpakt zijn! Geen ervaring met de klantvriendelijkheid aangezien alles in orde was en over de producten geen contact is geweest.

Goede service. Er is voor ons de tijd genomen in de winkel in Alkmaar om ons te informeren en verschillende optie te bespreken. De tijd van levering klopt. Geen beschadigingen. Alleen... Goede service. Er is voor ons de tijd genomen in de winkel in Alkmaar om ons te informeren en verschillende optie te bespreken. De tijd van levering klopt. Geen beschadigingen. Alleen vervoersbedrijf laat met mail van levering. Jammer dat wij niet wisten dat de ophang beugels niet ter hoogte van het lint moesten monteren want dan werkt het klik systeem niet. Hele goede prijs, kwaliteit verhouding.

Het is ons prima bevallen. Erg fijn om proefstaaltjes thuis te ontvangen en zo thuis rustig te kijken wat het beste past.
We zijn ook erg blij met het rolgordijn en de houten luxaflex. Ziet er...
We zijn ook erg blij met het rolgordijn en de houten luxaflex. Ziet er mooi uit, goede kwaliteit.

Goede inmeeting +plaatsing

Schoenmaker

Zeer goed netjes geleverd sterke verpakking echt top kunnen de meeste een voorbeeld aan nemen