Kwaliteit
Bereikbaarheid

van Loon

Erg goede kwaliteit. Keurige levering.

Wij hebben houten jaloezien besteld en zijn zeer tevreden met dit produkt. Alles werd duidelijk uitgelegd op de website.

Caroline

Ik heb voor mijn hele huis houten jalouzieen besteld, naar volle tevredenheid.
Ik heb voor mijn hele huis houten jalouzieen besteld, naar volle tevredenheid.
Vooral het additionele advies en snelheid bij de 'proefpakketjes' met kleurstalen heeft me over de streep geholpen.
Advies bij meten met de whatsapp groep als zeer prettig ervaren, plaatsen redelijk eenvoudig.
Goede prijs-kwaliteit verhouding
Enige verbeterpunt is de voorspelbaarheid van de lever-en bezorg tijd. Over het algemeen is alles op het moment van het verstrijken van de aangegeven aantal weken bezorgd maar werd elke keer overvallen door een bezorgbericht voor de volgende dag, het pakket ligt dan al bij de bezorger. Gezien de omvang van de pakketten is dit niet iets dat ik graag bij de buren laat afleveren dus we hebben halsoverkop vrij moeten plannen. Het zou handiger zijn om hier van te voren een afspraak voor te maken.

Chantal wijnen

Onwijs goed

Holtrop Slaapcomfort

Inge Arends

Ervaringen op de website en in de showroom waren prima. Vooral de klantvriendelijkheid is heel erg fijn. Een keer was de informatie die ik kreeg niet correct maar dit werd snel gecorrigeerd. Klein... Ervaringen op de website en in de showroom waren prima. Vooral de klantvriendelijkheid is heel erg fijn. Een keer was de informatie die ik kreeg niet correct maar dit werd snel gecorrigeerd. Klein minpuntje is dat ik twee jaloezieën had besteld die 1 cm in breedte verschilde ivm de breedte van het raam. Ik kreeg echter twee dezelfde jaloezieën. Maar het is niet zichtbaar dus gelukkig geen probleem.

Wij hebben duettes gekocht via doehetbuget.nl. Bij het aanvragen van een aantalen stalen werd persoonlijk contact opgenomen, hetgeen ik erg waardeerde. Jammer was dat er na het plaatsen van de order... Wij hebben duettes gekocht via doehetbuget.nl. Bij het aanvragen van een aantalen stalen werd persoonlijk contact opgenomen, hetgeen ik erg waardeerde. Jammer was dat er na het plaatsen van de order en de automtische ontvangstbevestiging niet gecommuniceerd werd over wanneer de levering te verwachten was. Aangezien de levering langer duurde dan de op de website aangegeven 2 weken begin je je op een gegeven moment af te vragen of alles wel klopt en goed gaat.

Reactie Doehetbudget.nl:

Beste Mevrouw,
De levertijd duurde inderdaad 1 week langer vanwege de stof voorraad.
Waarschijnlijk is onze mail bij u in de spam gekomen.
Fijn dat de duette's mooi hangen en dat het...
Beste Mevrouw,
De levertijd duurde inderdaad 1 week langer vanwege de stof voorraad.
Waarschijnlijk is onze mail bij u in de spam gekomen.
Fijn dat de duette's mooi hangen en dat het resultaat prachtig is.
doehetbudget.nl

VLIEG Makelaars Haarlem

Prachtige jaloezieën bij ons kantoor van VLIEG Makelaars in Haarlem opgemeten, geleverd en gemonteerd. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en de service van Doehetbudget.nl

Voldoet aan de verwachting

R. Blank

Duidelijke site, snelle levering van proefjes en degelijke levering van het uiteindelijke product.