Kwaliteit
Bereikbaarheid

Sandra van der Panne

Goed product. Niet duur. Goede communicatie. Dit is de derde keer dat wij iets hebben gekocht bij doehetbudhet.nl en wij zijn zeer tevreden.

Jet van den Heuvel

Klantgericht

richard knol

Super klantvriendelijk, service prima, levertijd normaal, prijs/kwaliteit is prima.

Nog geen referentie

Vriendelijke mensen duidelijke site makkelijk bestellen en levering verliep precies zoals aangegeven

Everton de Graaf

Nadat ik de gratis kleurstalen had aangevraagd kon ik op mijn gemak thuis de mooiste kleur uitzoeken. Een perfecte afhandeling nadien. De prijs van de jaloezieën was laag. Veel goedkoper dan van... Nadat ik de gratis kleurstalen had aangevraagd kon ik op mijn gemak thuis de mooiste kleur uitzoeken. Een perfecte afhandeling nadien. De prijs van de jaloezieën was laag. Veel goedkoper dan van alle bouwmarkten. Bedankt! Ik zal deze site aan iedereen aanbevelen.

Prettig. Na het bestellen bleek ik sneeuwwit nodig te hebben ipv wit. Hier werd ik over gebeld en zo voorkwamen ze dat ik het verkeerde product zou laten maken. Vriendelijk personeel & alles ook... Prettig. Na het bestellen bleek ik sneeuwwit nodig te hebben ipv wit. Hier werd ik over gebeld en zo voorkwamen ze dat ik het verkeerde product zou laten maken. Vriendelijk personeel & alles ook oprijd geleverd.

Sabrina

Super snelle service super mooie pvc jaloezieën erg blij mee