Kwaliteit
Bereikbaarheid

Knip, Gleijsteen

Goed, duidelijk.

P Oonincx

Super! Duidelijk instructie. Keurig kleurstaaltjes ontvangen. Perfect volgens afspraak. Kan het iedereen aanraden.

Jacobsen

Wij hebben een aantal keren raamdecoratie besteld bij dit bedrijf en dat gaan we nog wel vaker doen. Ze hebben geen verzendkosten en de producten zijn goed betaalbaar en kwalitatief goed. Ook word... Wij hebben een aantal keren raamdecoratie besteld bij dit bedrijf en dat gaan we nog wel vaker doen. Ze hebben geen verzendkosten en de producten zijn goed betaalbaar en kwalitatief goed. Ook word je vriendelijk te woord gestaan als je een vraag hebt.

op zoek naar de juiste kleur

De ervaring met dit bedrijf is goed. Er wordt met je meegedacht en je wordt als klant gekend. Dus niet een anonieme afhandeling van de bestelling.

Ineke Schot

Prima bedrijf, snelle aflevering. Meedenkend ivm vakantietijd! Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden. Bedankt!

I. Jannes

Goed advies, service en montage is prima in orde.

P.f.e. Hazenberg

Zie hieronder.

Stefan Prins

Prima service en zeer snelle levering. De luxaflex die we besteld hadden waren niet leverbaar. Ipv dat ze vertelden dat het langer ging duren kregen we een mooier alternatief waardoor we binnen 2... Prima service en zeer snelle levering. De luxaflex die we besteld hadden waren niet leverbaar. Ipv dat ze vertelden dat het langer ging duren kregen we een mooier alternatief waardoor we binnen 2 weken onze op maat gevraagde luxaflex kregen.

Dijkstra

Kwalitatief zeer hoog raamdecoratie product op maat aan ons geleverd. Over de levertijd zijn wij ook zeer te spreken en zijn blij dat wij Doehetbudget.nl hebben ontdekt!

Sander Bruggeling

Ik heb al 2 keer kunstof jaloezien bij doehetbudget besteld. Goede uitleg op de site en mooie producten voor een schappelijke prijs. Ook de bereikbaarheid is top, de 2e keer heb ik ook de maten nog... Ik heb al 2 keer kunstof jaloezien bij doehetbudget besteld. Goede uitleg op de site en mooie producten voor een schappelijke prijs. Ook de bereikbaarheid is top, de 2e keer heb ik ook de maten nog na de bestelling kunnen aanpassen. Top bedrijf!