Kwaliteit
Bereikbaarheid

Bas

Snel geleverd (en communicatie daaromtrent), goede website, heel mooi product (shutters besteld) en de prijs is fantastisch! Zeker voor herhaling vatbaar!

Zonwering besteld 181 x 196 , kon echter bij deze maat niet kiezen voor bedieningskant, waarom is me niet duidelijk.
Misschien kan er ook vermeld worden dat bovenlijst, indien geplaatst wordt...
Misschien kan er ook vermeld worden dat bovenlijst, indien geplaatst wordt tussen 2 muren geen zijkanten nodig zijn.
Voor het overige prima, iedereen die het ziet vindt het erg mooi.
Ook is het misschien handig dat er wordt vermeld dat de bevestiging van de vervoerder in spam terecht kan komen.

Mijn ervaring met Doehetbudget is heel goed. Het bestellen via de site is erg makkelijk, de betaling en levering waren perfect.
Hele mooie kwaliteit houten jaloezieën ontvangen, perfect...
Hele mooie kwaliteit houten jaloezieën ontvangen, perfect passend en een super makkelijk op te hangen.
Echt een aanrader dit bedrijf, bij de concurrent in de winkel waren we bijna 2 x zo veel meer kwijt.

m mattemaker

Alles prima geregeld

Joyce Jacobs

Voor de hele eerste verdieping mooie verduisterende rolgordijnen gekocht. Eerst naar de winkel in Schagen gereden om de stof in het echt te zien en in de winkel via de website besteld.

Cramer

Goede ervaring, gehouden aan leertijd. Het enige wat jammer was dat er een vlekje op de witte band zat. Gelukkig konden we deze zelf verwijderen zonder dat de luxaflex terug moest.

Anke

Snelle levering, goede kwaliteit en makkelijk te plaatsen! Erg tevreden! :-)

Zeer goed je kunt alles vragen reageren heel snel zeer klantvriendelijk

Bianca van Dodewaard

Het is een korte beoordeling omdat het super geregeld is. Alles goed op maat, goede kwaliteit en prima service!!!