Kwaliteit
Bereikbaarheid

W.jonker

Wat fijn dat jullie contact opnemen ik heb al op de site gekeken of ik een recensie kon schrijven.
Ik ben zo tevreden over jullie. De kwaliteit, het contact de prijs en hoe het afgeleverd wordt is in een woord fantastisch. Ben nu weer druk aan het sparen voor de bovenverdieping. Ook deze zullen zeer zeker weer bij jullie besteld worden

Pieter b

Goede prijs voor de producten

van Hout

Goed, snel en behulpzaam

Prima ervaring. Het geleverde voldeed aan de verwachting. Betaallink werkte niet op de site en dit gemeld, maar na telefonisch contact was dit snel opgelost. Daarna zelfs nog mail ontvangen met de... Prima ervaring. Het geleverde voldeed aan de verwachting. Betaallink werkte niet op de site en dit gemeld, maar na telefonisch contact was dit snel opgelost. Daarna zelfs nog mail ontvangen met de melding dat ze blij waren dat het was doorgegeven

Willemsen

Super product! Prijs kwaliteit is top en top correct!

Wilko

Prima materiaal. Goed aangeleverd. Super! Prima prijs -kwaliteitverhouding

Fam. Vis

Super service en zeer goede kwaliteit ik ben zeer tevreden

Ewald

Eerste keer bestelling geplaatst. Voortraject om in te meten en de vragen die daarbij ontstonden heb ik contact opgenomen. Vriendelijke en goede uitleg gekregen. Erg prettig contact. Ook het... Eerste keer bestelling geplaatst. Voortraject om in te meten en de vragen die daarbij ontstonden heb ik contact opgenomen. Vriendelijke en goede uitleg gekregen. Erg prettig contact. Ook het aangeven van vervolgtraject en het volgen van order en verzending is zeer goed voor elkaar. Producten kloppen en kwaliteit is erg goed. Keuken ziet er als nieuw uit! Kortom; een aanrader!

Levertijd 10 tot 15 werkdagen. Geen berichtje dat levering aanstaande was. Dus echt 15 werkdagen. Producten waren in prima staat. Tevreden klant.

Prima service.
Zelfs tijdens de feestdagen werden onze nieuwe mooie jaloezien netjes op tijd gebracht!