Kwaliteit
Bereikbaarheid

Judith

Zelf meten is spannend, maar top resultaat voor betaalbare prijs!!

Beste Judith,
Beste Judith,
Bedankt voor uw review.
Zelf meten brengt altijd een risico met zich mee. Gelukkig hebben wij duidelijke en simpele meetinstructies op onze website staan. Altijd fijn natuurlijk als het uiteindelijk allemaal hangt en perfect op maat is.

de Koning

We bestellen al jaren bij Doe Het Budget. Gordijnen zijn mooi, maar afhandeling was deze keer niet goed.

Beste familie de Koning,
Bedankt voor uw review.
Fijn om te lezen dat u al jaren bij ons klant bent. Leuk dan ook dat je nu weer bij ons terecht bent gekomen.
Veel plezier gewenst van...
Beste familie de Koning,
Bedankt voor uw review.
Veel plezier gewenst van jullie nieuwe gordijnen.

Ben

Prima kwaliteit, goede pasvorm, concurrerende prijs

Beste Ben,
Bedankt voor uw review.
Goed om te lezen dat onze prijzen en producten niet onder doen voor andere aanbieders. Hier doen wij elke dag ons best voor.
Veel plezier gewenst van...
Beste Ben,
met vriendelijke groet,

Marjan Welles

Bamboe jaloezieën perfect ontvangen, keurig verpakt en snelle levering.

Beste Marjan,
hartelijk dank voor uw review.
Beste Marjan,
hartelijk dank voor uw review.
Fijn om te lezen dat onze bamboe jaloezieën helemaal aan uw verwachtingen voldoen. Ik zal de complimenten doorgeven aan de productie afdeling.

Eric Wanrooij

Prima bedrijf, komt afspraken na, levert op tijd en de kwaliteit van de bamboo jalouzieen is uitstekend.

Een klein minpuntje: de witte klosjes voor het bedienen/kantelen, trek je bij het eerste gebruik al over de knoop in het touwtje heen; hierdoor wordt de opening in het klosje te groot en moet je een boutje of iets dergelijks eraan bevestigen om te voorkomen dat het door het gat blijft gaan.

Beste Eric,
Bedankt voor uw review.
Het is voor ons natuurlijk altijd leuk als wij dit soort reviews krijgen van onze klanten.
Uw tip met betrekking tot de koordhangers zullen wij...
Beste Eric,
Bedankt voor uw review.
Uw tip met betrekking tot de koordhangers zullen wij bespreken met de productie afdeling.

HJH

Mooie jalouzieen prima kwaliteit

Beste HJH,
Hartelijke dank voor uw mooie review.
Fijn om te lezen dat jaloezieën van uitstekende kwaliteit zijn.

Sandy

Uitstekend!!!

Beste Sandy,
Bedankt voor uw mooie en duidelijke review.
Hier doen we het voor!
Veel plezier gewenst van je nieuwe raamdecoratie.

N.Maas

Goede kwaliteit voor een mooie prijs

Beste familie Maas,
Bedankt voor uw e-mail.
Goed om te lezen dat onze prijs kwaliteit verhouding dik in orde is.
Met vriendelijke...
Beste familie Maas,
Bedankt voor uw e-mail.
Goed om te lezen dat onze prijs kwaliteit verhouding dik in orde is.

Niek

Het kantelmechanisme van de jalouzie draaide niet meer. gebeld met klanten service, in overleg werd er dezelfde dag een nieuwe gestuurd. het vervangen ging eenvoudig. Goede sevice !!

Beste Niek,
Bedankt voor uw mooi review.
Goed om te lezen dat wij u een goede service hebben kunnen bieden. Dat lezen we graag!

Arie

Ooit luxaflex gekocht bij een ander bedrijf, maar een defect onderdeel werd door doehetbudget.nl gratis geleverd.
Dat is service van grote waarde.

Beste Arie,
Dankjewel voor je review.
Leuk dat ik je gisteren in de showroom heb kunnen helpen aan het juiste onderdeel.
Nog vele jaren plezier gewenst van je jaloezie.
Met...
Beste Arie,
Dankjewel voor je review.
Nog vele jaren plezier gewenst van je jaloezie.