Kwaliteit
Bereikbaarheid

R Duurken

Reuze tevreden met deze jaloezieën

Beste familie Duurken,
Bedankt voor uw mooie review.
Fijn dat wij er weer een tevreden klant bij hebben.
Veel plezier gewenst van uw nieuwe raamdecoratie en graag tot ziens.
Beste familie Duurken,
Bedankt voor uw mooie review.
Fijn dat wij er weer een tevreden klant bij hebben.
Veel plezier gewenst van uw nieuwe raamdecoratie en graag tot ziens.

Koenhen

Top bedrijf. Uitzoeken wat je wil. Heb 2 voorbeelden opgevraagd ivm twijfel kleur. Heel snel en kostenloos in huis. Opmeten, bestellen, ontvangen en ophangen. Bij twijfel kan je eventueel bellen en... Top bedrijf. Uitzoeken wat je wil. Heb 2 voorbeelden opgevraagd ivm twijfel kleur. Heel snel en kostenloos in huis. Opmeten, bestellen, ontvangen en ophangen. Bij twijfel kan je eventueel bellen en je wordt zeer vriendelijk te woord gestaan. We hebben 2 jaloezieen voor in de serre besteld. Ze zijn geweldig. Wij raden Doehetbudget zeer zeker aan. 👍🏻

Beste Koenhen,
Wauw! Dit zijn de reviews waar we het voor doen. Bedankt!
Veel plezier gewenst van uw nieuwe jaloezieën.

Ben Demilt

Fijne duidelijke website.

Beste Ben,
Bedankt voor uw review.
Fijn dat onze website voor iedereen te gebruiken is.
Veel plezier gewenst van uw nieuwe raamdecoratie.
Ronald |...
Beste Ben,
Bedankt voor uw review.
Fijn dat onze website voor iedereen te gebruiken is.
Veel plezier gewenst van uw nieuwe raamdecoratie.

Andre en Jolanda

Gister de 2 jaloezieën binnen gekregen en vandaag opgehangen in onze veranda met glazen schuifdeuren. We zijn helemaal happy. 2 voorbeelden gevraagd ivm kleur. Bestellen ging simpel. Even contact... Gister de 2 jaloezieën binnen gekregen en vandaag opgehangen in onze veranda met glazen schuifdeuren. We zijn helemaal happy. 2 voorbeelden gevraagd ivm kleur. Bestellen ging simpel. Even contact gehad met de vraag over het meten. Goed advies gekregen. Echt een aanrader. Echt TOP.

Beste Andre en Jolanda,
Bedankt voor uw review.
Wat leuk om te lezen dat u van alle mogelijkheden bij ons gebruik heeft gemaakt. Ik zal uw compliment doorgeven aan de collega's.
Beste Andre en Jolanda,

Hendrik

Gordijnen later dan gepland toch netjes later afgeleverd en verpakt

Beste Hendrik,
Bedankt voor uw review.
Goed om te lezen dat u uw gordijnen alsnog netjes heeft ontvangen.
Veel plezier gewenst van uw nieuwe gordijnen.
Met vriendelijke...
Beste Hendrik,
Bedankt voor uw review.
Goed om te lezen dat u uw gordijnen alsnog netjes heeft ontvangen.
Veel plezier gewenst van uw nieuwe gordijnen.

Naber

Alle ramen bekleed met jullie producten. Duette, jaloezieën en gordijnen, alles blijft mooi en dat na 4 jaar dagelijks gebruik.

Beste familie Naber,
Wat leuk dat wij na 4 jaar alsnog een mooie review van u krijgen.
Bedankt!
Nog vele jaren veel plezier gewenst van uw raamdecoratie.
Met vriendelijke...
Beste familie Naber,
Wat leuk dat wij na 4 jaar alsnog een mooie review van u krijgen.
Bedankt!
Nog vele jaren veel plezier gewenst van uw raamdecoratie.

Natasja

Top jaloezieën!

Beste Natasja,
Bedankt voor uw korte en duidelijke review.

Sandra

Wij zijn naar de showroom geweest en daar prima geholpen. Alles werd al in de computer gezet zodat we er thuis over konden nadenken en dan door konden geven of we het wilden bestellen. De inmeet... Wij zijn naar de showroom geweest en daar prima geholpen. Alles werd al in de computer gezet zodat we er thuis over konden nadenken en dan door konden geven of we het wilden bestellen. De inmeet service was ook goed. De monteur gaf nog wat tips over het ophangen. Levering was op zich goed geregeld en binnen de twee weken levertijd. Het ging helaas met de bezorgservice mis. Ipv 3 dozen werd er maar 1 geleverd. Gelukkig werd dit gelijk de volgende dag door doe-het-budget opgepakt en de volgende dag wel geleverd.

Beste Sandra,
Bedankt voor uw review.
Leuk dat wij u hebben kunnen helpen in de showroom en met het inmeten. Prettig natuurlijk dat de missende pakketten alsnog snel zijn geleverd.
Veel...
Beste Sandra,
Bedankt voor uw review.
Veel plezier gewenst van onze nieuwe raamdecoratie.

Cili Hoevers

Snel en makkelijk bestellen met goede uitleg/toelichting voor het meten, snelle levering en zeer klantvriendelijk. Er wordt meegedacht en dat is prettig.

Beste Cili,
Bedankt voor uw review.
Fijn om te lezen dat onze website goed te gebruiken is. Het compliment over de klantvriendelijkheid zal ik doorgeven aan onze klantenservice.
Beste Cili,

Marion

Goede service, denken goed mee

Beste Marion,
Hartelijk dank voor uw review.
Fijn om te lezen dat onze service dik in orde is.