Kwaliteit
Bereikbaarheid

Kelly

Top!

Beste Kelly,
Hartelijk dank voor uw leuke review.
Fijn om te lezen dat u ons in 1 mooi woord kunt uitdrukken!
Met vriendelijke...
Beste Kelly,
Hartelijk dank voor uw leuke review.
Fijn om te lezen dat u ons in 1 mooi woord kunt uitdrukken!
Leon | Doehetbudget.nl

anoniem

De eerste levering ging fout maar werd goed opgelost door het bedrijf. De communicatie is uitstekend en ook over de afwerking en kwaliteit zijn we heel tevreden. Dit bedrijf is zeker een aanrader!

Bedankt voor uw mooie review.
Fijn om te lezen dat wij u goed hebben kunnen helpen nadat de eerste levering niet goed is gegaan. Gelukkig bent u toch helemaal tevreden over ons en onze producten.
Leonie | Doehetbudget.nl

Noorderwerf

Prima service ; goede prijs/kwaliteitsverhouding

Beste familie Noorderwerf,
Hartelijk dank voor uw mooie review.
Fijn om te lezen dat onze service en prijs kwaliteit verhouding goed in balans is.
Veel plezier gewenst van uw nieuwe...
Beste familie Noorderwerf,
Hartelijk dank voor uw mooie review.

Tom

Tom Akkermans

Beste Tom,
Bedankt voor uw review.
We denken alleen dat u de tekst niet helemaal goed heeft gedaan. Geen probleem.
Met vriendelijke...
Beste Tom,
Bedankt voor uw review.
We denken alleen dat u de tekst niet helemaal goed heeft gedaan. Geen probleem.

CK

Goed, alleen jammer dat er weinig persoonlijk contact is.

Bedankt voor de review.
Fijn om te lezen dat wij een goed product hebben geleverd.
Bedankt voor de review.
Fijn om te lezen dat wij een goed product hebben geleverd.
Vervelend om te lezen dat u het persoonlijke contact heeft gemist. Wij staan juist bekend om het persoonlijke contact via whatsapp, mail, telefoon en alle andere beschikbare kanalen.
Veel plezier gewenst van uw nieuwe raamdecoratie en graag tot ziens.

Eding

Goed systeem en het ziet er mooi uit maar de handleiding voor installatie is erg onduidelijk. Na prima telefonisch contact en doorsturen van foto's met de hulpvraag werd antwoord beloofd maar tot op... Goed systeem en het ziet er mooi uit maar de handleiding voor installatie is erg onduidelijk. Na prima telefonisch contact en doorsturen van foto's met de hulpvraag werd antwoord beloofd maar tot op heden niets meer van ze gehoord!
Ik dacht overigens dat het zelf inmeten makkelijk was, leek duidelijk en ik was overtuigd dat ik het goed had ingemeten maar het rolgordijn blijkt toch te smal.

Beste familie Eding,
Beste familie Eding,
Bedankt voor uw review.
We hebben u meermaals gebeld maar helaas geen reactie gekregen. Ons is niks bekend over een foutieve maat in uw order. U kunt ons hier natuurlijk altijd over bellen.

Celine

Ik ben heel tevreden, de jaloezieën zijn nog mooier dan ik het verwacht heb

Beste Celine,
Bedankt voor deze mooie review.
Leuk om te lezen dat wij uw verwachtingen hebben overtroffen. Daar doen we het voor.
Met...
Beste Celine,
Bedankt voor deze mooie review.

Fam Becholtz

Goede kwaliteit de jalousie gaan alleen erg zwaar omhoog

Beste familie Becholtz,
Bedankt voor uw review.
Fijn om te lezen dat de kwaliteit goed. is.
Beste familie Becholtz,
Bedankt voor uw review.
Fijn om te lezen dat de kwaliteit goed. is.
U heeft een 35 mm jaloezie gekozen met zeer grote maten. Als je deze optrekt is die inderdaad flink aan het gewicht.

Willemien de Nijs

Goedemiddag, wij hebbenAluminium Jaloezieen Sneewitmat 50 mm besteld op 10-06- 2021 en zijn vandaag 29- 06- 2021afgeleverd. mooie kwaliteit en zelf makkelijk en duidelijk te monteren. wij zijn er... Goedemiddag, wij hebbenAluminium Jaloezieen Sneewitmat 50 mm besteld op 10-06- 2021 en zijn vandaag 29- 06- 2021afgeleverd. mooie kwaliteit en zelf makkelijk en duidelijk te monteren. wij zijn er erg blij mee en niet duur.

Beste Willemien,
Hartelijk dank voor deze mooie review.
Fijn om te lezen dat het bestellen goed is verlopen. Ook de kwaliteit is natuurlijk dik in orde.
De prijs werken we elke dag hard...
Beste Willemien,
Hartelijk dank voor deze mooie review.
De prijs werken we elke dag hard aan om het altijd tegen een zo scherp mogelijke prijs te kunnen aanbieden.
Leon | Doehetbudget.nl

Wesly Heijnen

Verduisterende Duette gordijnen besteld, top kwaliteit ontvangen.

Beste Wesly,
Bedankt voor uw mooie review.
Goed om te lezen dat de kwaliteit dik in orde is.
Met vriendelijk groet,