Kwaliteit
Bereikbaarheid

Frank Bakker

Snelle levering en service. Na het constateren dat wij verkeerde maten hadden doorgegeven is doehetbudget ons tegemoet gekomen met een redelijke prijs voor aanpassing plus transportkosten. Dit ook... Snelle levering en service. Na het constateren dat wij verkeerde maten hadden doorgegeven is doehetbudget ons tegemoet gekomen met een redelijke prijs voor aanpassing plus transportkosten. Dit ook weer binnen 14 dagen dagen geregeld. Top service.

Beste Frank,
Bedankt voor uw review.
Fijn om te lezen dat ook nadat er producten zijn geleverd wij de klanten altijd helpen om ook bij problemen de juiste service te verlenen.
Veel...
Beste Frank,
Floris | Doehetbudget.nl

Tommy Van Harselaar

Keurige producten geleverd gekregen, kwalitatief echt goed en montage was een fluitje van een cent!

Beste Tommy,
Bedankt voor uw mooie review.
Fijn om te lezen dat de producten netjes geleverd zijn. Het is natuurlijk prettig dat de montage dan ook snel en gemakkelijk verloopt.
Veel...
Beste Tommy,
Bedankt voor uw mooie review.
Veel plezier gewenst van uw raamdecoratie.
Annemarie | Doehetbudget.nl

Mike

Goede ervaring. Raam decoratie werd perfect verpakt geleverd.

Beste Mike,
Bedankt voor uw mooie review.
Fijn dat u een goede ervaring bij ons hebt opgedaan. We hopen u in de toekomst weer te kunnen helpen.
Beste Mike,
Richard | Doehetbudget.nl

Miranda

Snelle levering, goede communicatie. Erg tevreden!!

Beste Miranda,
Hartelijk dank voor uw mooie review.
Het is voor ons altijd prettig als een klant zo een review schrijft over ons. Fijn! Hier doen we elke dag ons best voor.
Nogmaals...
Beste Miranda,
Hartelijk dank voor uw mooie review.
Nogmaals bedankt.
Veel plezier gewenst van uw raamdecoratie.

Hanneke Hoogwerff Kroon

Alles heel goed uitgevoerd

Beste Hanneke,
Hartelijk dank voor uw reaview
Fijn om te lezen dat vind dat we onze producten goed leveren.
Hier doen we het voor.
Beste Hanneke,
Hartelijk dank voor uw reaview
Fijn om te lezen dat vind dat we onze producten goed leveren.
Hier doen we het voor.

Doe het budget.nl

Ontzettend fijn bedrijf

Beste A. de Groot,
Bedankt voor uw mooie review.
Wat fijn om te lezen dat u zo over ons denkt en dat ook uitspreekt. Nogmaals dank.
Veel plezier gewenst met uw nieuwe...
Beste A. de Groot,
Bedankt voor uw mooie review.
Veel plezier gewenst met uw nieuwe raamdecoratie.

Laura en Martijn

Een hele goeie prijs kwaliteit verhouding. Reageren snel op vragen. Denken uit zichzelf mee. Hadden jaloezieën voor een erker besteld en belde uit zichzelf dat ze dit constateerde en dat ze dan de... Een hele goeie prijs kwaliteit verhouding. Reageren snel op vragen. Denken uit zichzelf mee. Hadden jaloezieën voor een erker besteld en belde uit zichzelf dat ze dit constateerde en dat ze dan de jaloezieën op elkaar af kunnen stellen. Netjes verpakt en snel geleverd. Jaloezieën hangen er prachtig bij.

Heel tevreden.

Beste Laura en Martijn,
Bedankt voor deze mooie review.
Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze producten en dienstverlening. Hier doen we het voor.
Veel plezier gewenst met...
Beste Laura en Martijn,
Bedankt voor deze mooie review.
Veel plezier gewenst met uw nieuwe raamdecoratie.

Peter

Erg lange levertijd, langer dan vooraf gemeld.

Beste Peter,
Bedankt voor uw review.
Ik heb uw order even gecontroleerd en ik zie dat deze binnen de gestelde levertermijn is afgeleverd. Namelijk met 12 werkdagen.
Evengoed veel plezier...
Beste Peter,
Bedankt voor uw review.
Evengoed veel plezier gewenst met uw raamdecoratie.

Lucas Kuiper

?

Beste Lucas,
Bedankt voor uw review.
Ik neem aan dat uw tekst niet goed is doorgekomen of dat u niet wist wat u in kon vullen. Geen probleem.
Evengoed veel plezier gewenst van uw nieuwe...
Beste Lucas,
Bedankt voor uw review.
Evengoed veel plezier gewenst van uw nieuwe raamdecoratie.
Annemarie | Doehetbudget.nl

Strubbe

Perfect

Beste Strubbe,
Bedankt voor uw korte maar krachtige review.
Fijn te lezen dat u ons in 1 woord kunt samenvatten. Hier doen we het voor.
Beste Strubbe,
Bedankt voor uw korte maar krachtige review.
Fijn te lezen dat u ons in 1 woord kunt samenvatten. Hier doen we het voor.
Floris | Doehetbudget.nl