Doenkado

7.2/10

Pien

Bevers!

Wat kunnen we volgens jou beter doen?

Bestelgemak vereenvoudigen als je kerstgeschenk heb ontvangen

Marije

Dat je voor een leuke prijs een belevenis kado kunt doen. ideaal voor mensen die 'alles' al hebben. En het allerbeste is dat je korting krijgt met de rentepunten van ING

nog meer opties regelen.

Raed Atari

Great

Everything is fine

Eline

Je kan een ervaring cadeau geven

Wat kunnen we volgens jou beter doen?

Meer opties bieden, kamperen bijvoorbeeld ook met minder personen maar dan meer nachten o.i.d. en ik vind het bij varen in giethoorn ook wel fijn van te voren te weten hoe het bedrijf heet en hoe... Meer opties bieden, kamperen bijvoorbeeld ook met minder personen maar dan meer nachten o.i.d. en ik vind het bij varen in giethoorn ook wel fijn van te voren te weten hoe het bedrijf heet en hoe reserveren werkt.

Malinska Strengholt

Leuk om een trapje uit te zoeken voor iemand die alles al heeft

Niets

M

Leuke dingen te doen en niet duur

Wat kunnen we volgens jou beter doen?

Makkelijker maken om de kaart in te wisselen. Ging echt moeizaam

Anne

Geen idee

Wat kunnen we volgens jou beter doen?

Excursie cadeau gekregen, er wordt zeer minimale info gegeven voordat je de cadeaubon inwisselt. Pas daarna krijg je gegevens van organisator en info over de beschikbare data/tijden, locatie, etc.... Excursie cadeau gekregen, er wordt zeer minimale info gegeven voordat je de cadeaubon inwisselt. Pas daarna krijg je gegevens van organisator en info over de beschikbare data/tijden, locatie, etc. Alles is al vol dit seizoen. Er blijkt ook autovervoer nodig terwijl ik geen auto rijdt. Dit soort dingen wil je weten vóórdat je de cadeaubon inwisselt!

Zorgcirkel

Iets dóen, wat op zich een hele leuke belevenis is.

Geen idee

L. Verschoor