Doenkado

Edith Winkelhorst

Slecht

afschaffen

Claudia

Het is een kado met activiteiten

Wat kunnen we volgens jou beter doen?

ING vermelden waar jullie ook bekend zij

MVGM

Leuk om te kunnen kiezen

Wat kunnen we volgens jou beter doen?

Het doen kado mysterieus ik krap gepland, 10 vragen in 3 uur is niet te doen met twee personen.

Reactie Doenkado:

Hi Carola, Dank voor je leuke feedback . Graag willen wij vragen of je ons kan mailen via belevenissen@giftnation.nl zodat wij uit kunnen zoeken om welke belevenis het gaat en hoe we dit kunnen... Hi Carola, Dank voor je leuke feedback . Graag willen wij vragen of je ons kan mailen via belevenissen@giftnation.nl zodat wij uit kunnen zoeken om welke belevenis het gaat en hoe we dit kunnen verbeteren. We hopen dat je een leuk uitje hebt gehad :-), team DoenKado

Nhl stenden

Niet specifiek

De omslachtige bestelprocedure inkorten

Reactie Doenkado:

Hi, Fijn dat je de moeite hebt genomen om ons een review te geven. Dank hiervoor!! Wij zijn echt benieuwd hoe we de website makkelijker kunnen maken en mocht je hiervoor tips hebben,mag dit... Hi, Fijn dat je de moeite hebt genomen om ons een review te geven. Dank hiervoor!! Wij zijn echt benieuwd hoe we de website makkelijker kunnen maken en mocht je hiervoor tips hebben,mag dit doorgeven aan belevenissen@giftnation.nl.
We kunnen dit erg waarderen:-)
We hopen dat je een leuke uitje hebt gehad en graag tot een volgende keer,
Team DoenKado

Henk

Leuk maar niet zo gebruiks vriendelijk

Wat kunnen we volgens jou beter doen?

Rechtstreeks boeken was niet mogelijk

Reactie Doenkado:

Hi Henk, Fijn dat je de moeite hebt genomen om ons een review te geven. Dank hiervoor!! Wij zijn echt benieuwd hoe we het gebruiksvriendelijker kunnen maken en mocht je hiervoor tips hebben, dan... Hi Henk, Fijn dat je de moeite hebt genomen om ons een review te geven. Dank hiervoor!! Wij zijn echt benieuwd hoe we het gebruiksvriendelijker kunnen maken en mocht je hiervoor tips hebben, dan kunnen we dit zeker waarderen en belonen:-). Je mag dit doorgeven aan belevenissen@giftnation.nl.
We hopen dat je een leuke uitje hebt gehad en graag tot een volgende keer,
Team DoenKado

NHL Stenden

Net even iets anders. Bevers super leuk!!

Zou zo snel niet weten

Edwin de Boer

Leuke ideeen

Wat kunnen we volgens jou beter doen?

Vouchers weer verkopen voor stalhouderij het fjordenpaard

Monique

Originele belevenissen, duidelijke website, snelle online levering

Wat kunnen we volgens jou beter doen?

Geen idee voor verbetering nu

Marjolein Ausma

Dienkado is helemaal niet bijzonder

Eerlijke prijzen vragen

Lancee

Veel keuzes voor een actief cadeau

Niet van toepassing