Martin Menger

Volgens verwachting, afwisselend stad en landschap. En bijna alles was tot in de puntjes georganiseerd.

Uw ervaring met Doets Reizen

Solide reisorganisatie, levert wat is beloofd.

Prachtige reis, vlekkeloos georganiseerd en zeer prima accommodaties.

Uw ervaring met Doets Reizen

alles was erg goed georganiseerd. goed contact, veel informatie van te voren.

Nannis

Fantastisch

Uw ervaring met Doets Reizen

Goed georganiseerde reisbeschrijving gekregen . Heel vriendelijk personeel.

Prima reis, perfecte prijs/kwaliteit verhouding, alles geregeld conform afspraak.

Uw ervaring met Doets Reizen

Klantvriendelijk medewerkers met kennis van zaken die je van de juiste informatie voorzien, prima reis bureau !

Onvergetelijke top reis.

Uw ervaring met Doets Reizen

Zeer prettig zaken doen, advies is ook meer dan prima.

Yvonne

We hadden een mooie reis. JD had alle geboekte onderdelen (vlucht, auto, accommodaties, excursies) goed geregeld. Alles voldeed aan de verwachtingen.

Uw ervaring met Doets Reizen

deskundig, betrouwbaar, De suggesties m.b.t. de reisplanning waren erg goed (bv. afstanden tussen bestemmingen).

Super indrukwekkend en intensief

Uw ervaring met Doets Reizen

Heel goed ik moet wel eerlijk zeggen wij hadden ook van vrienden het reisschema van Fox bij ons en daar stond in 1 boekje wel heel veel meer in omtrent wat kom je onderweg nog tegen welke... Heel goed ik moet wel eerlijk zeggen wij hadden ook van vrienden het reisschema van Fox bij ons en daar stond in 1 boekje wel heel veel meer in omtrent wat kom je onderweg nog tegen welke restaurants zijn er in de omgeving en winkels

Onvergetelijk!

Uw ervaring met Doets Reizen

De ideale keuze om een goed georganiseerse reis naar de States te regelen.

We hebben een prachtige reis gemaakt mede door veel energie die we in de voorbereiding gestoken te hebben.

Uw ervaring met Doets Reizen

Jan Doets is één van de reis aanbieders voor Amerika en Canada.
De gemaakte afspraken werden goed nagekomen en prijstechnisch kunnen ze goed meekomen met de concurrentie.

Wij hebben een fantastische reis gehad en daar heeft Jan Doets zeker aan bijgedragen.

Uw ervaring met Doets Reizen

Jan Doets heeft alles keurig voor ons geregeld. Vooral de suggesties van Jan Doets voor excursies tijdens onze reis waren top!