Fantastische reis om in 23 dagen de overweldigende natuur en de vele verschillende landschappen te ervaren .

Professionele organisatie .

Wij hadden alleen een camper via Jan Doets gehuurd, maar we zijn zeer tevreden over jullie. Qua reis sluit het aan bij onze verwachtingen, maar we zijn dan ook al 10x in Noord-Amerika geweest. Het... Wij hadden alleen een camper via Jan Doets gehuurd, maar we zijn zeer tevreden over jullie. Qua reis sluit het aan bij onze verwachtingen, maar we zijn dan ook al 10x in Noord-Amerika geweest. Het was overigens wel de eerste keer met een camper. GEWELDIG! Gaan we zeker vaker doen.

Uw ervaring met Doets Reizen

Zeer tevreden. Snel, accuraat en klantvriendelijk. Ook veel informatie ontvangen.

christel bos

Zeer positief, alles was goed geregeld, goede informatieverstrekking over de gebieden en de plaatsen.

top , zorgeloos op vakantie

Michele Boulonois

Wij hebben een heerlijke reis gehad. Hotels en camper waren van goede kwaliteit. West Amerika is mooi om doorheen te reizen. Mooie en zeer afwisselende National Parks en met de drukte viel het ons... Wij hebben een heerlijke reis gehad. Hotels en camper waren van goede kwaliteit. West Amerika is mooi om doorheen te reizen. Mooie en zeer afwisselende National Parks en met de drukte viel het ons erg mee in het hoogseizoen.

Uw ervaring met Doets Reizen

Voor de derde keer reis geboekt via Jan Doets en alles was weer perfect verzorgd. Vriendelijke medewerkers die ook enthousiast kunnen vertellen over de streek waar je naar toe gaat. Er wordt... Voor de derde keer reis geboekt via Jan Doets en alles was weer perfect verzorgd. Vriendelijke medewerkers die ook enthousiast kunnen vertellen over de streek waar je naar toe gaat. Er wordt meegedacht over wat de beste route is. Reisbescheiden zijn goed verzorgd. Je krijgt ze nog thuis gestuurd met informatie brochures en handige adapter en beschermhoesjes voor credit card.

Wij zijn met een gezin van 5 personen( 3 jongens van 24,22,18 jaar) naar Canada vertrokken voor 2 weken. Fantastische natuur, heerlijke 'doe'temperatuur waardoor we een super actieve vakantie hebben... Wij zijn met een gezin van 5 personen( 3 jongens van 24,22,18 jaar) naar Canada vertrokken voor 2 weken. Fantastische natuur, heerlijke 'doe'temperatuur waardoor we een super actieve vakantie hebben gehad.

Uw ervaring met Doets Reizen

De voorbereidingen verliepen zeer soepel ook al heb ik het vrij laat geboekt in een zeer drukke periode( Canada 150 jaar).
Alles verliep naar wens, hotels en excursies waren goed, afstanden...
Alles verliep naar wens, hotels en excursies waren goed, afstanden goed te doen.

Een prachtige reis, begonnen in San Fransico en daarna met een huurauto langzaam, met twee tussenstops naar Los Angeles. Veel gezien. Echt genoten.

Uw ervaring met Doets Reizen

Professioneel! We vonden alleen de routebeschrijving summier. Er stond bijvoorbeeld niet hoeveel kilometer je door moest rijden totdat je de volgende afslag had, daardoor konden we minder van de... Professioneel! We vonden alleen de routebeschrijving summier. Er stond bijvoorbeeld niet hoeveel kilometer je door moest rijden totdat je de volgende afslag had, daardoor konden we minder van de omgeving genieten omdat we toch de hele tijd op de kaart zouden kijken. Ik zou zeker de volgende keer een navigatiesysteem nemen. Ook vonden we het hotel in Pismo Beach ondermaats, ik had de indruk dat het bed al beslapen was geweest, ook de kamer van onze dochters was niet schoon en het ontbijt was afschuwelijk, lange rijen mensen die naast je tafeltje staan te wachten en ook de kwaliteit van het ontbijt zelf was ver beneden peil. Ik zou dit hotel zeker niet aanraden. Ook had ik liever 2 nachten in Montery gebleven, ten eerste was het hotel daar uitstekend en er is daar veel meer te doen dan in Pismo Beach. Verder was het prima.

Reis was naar Noord-Oost Amerika. Heb kleine aanpassingen kunnen maken aan originele reisschema. Dat was geen enkel probleem. Verder een sportwedstrijd bijgewoond waarvoor de tickets waren geregeld... Reis was naar Noord-Oost Amerika. Heb kleine aanpassingen kunnen maken aan originele reisschema. Dat was geen enkel probleem. Verder een sportwedstrijd bijgewoond waarvoor de tickets waren geregeld door Jan Doets. Allemaal prima gegaan. Verder goede hotels, die gunstig waren gelegen. Alle reisbescheiden goed ontvangen. Daarnaast een paar slimme spulletjes: pinpas beschermers en een stekker voor USA.

Uw ervaring met Doets Reizen

Goede touroperator. Komt alles goed na. Medewerkers ook telefonisch gesproken. Die zijn goed op de hoogte en uiterst behulpzaam.

Schitterende reis. Mooie afwisseling tussen steden, dorpen en natuur.

Uw ervaring met Doets Reizen

Fantastische organisatie! Veel en goede informatie ontvangen.

We hebben een heel mooie reis naar West Canada gehad. Al hetgeen afgesproken was, is uitgevoerd. Alle reserveringen klopten en hebben nergens problemen ondervonden.

Uw ervaring met Doets Reizen

Het was prima geregeld en de reis "lovely Canada" is zeer aan te bevelen. Dit is volledig op het conto Jan Doets te schrijven.

Familie Korver

Een onvergetelijke rondreis door West-Amerika met een mix van wereldsteden (San Francisco, Las Vegas en Salt Lake City) en natuurparken (Yosemite, Death Valley, Grand Canyon, Monument Valley en... Een onvergetelijke rondreis door West-Amerika met een mix van wereldsteden (San Francisco, Las Vegas en Salt Lake City) en natuurparken (Yosemite, Death Valley, Grand Canyon, Monument Valley en Bryce Canyon).

Uw ervaring met Doets Reizen

Alles tot in de puntjes georganiseerd en voorbereid!! Hotels, excursies en huurauto voldeden volledig aan onze verwachtigingen.