Ontzettend leuke afwisselende rondreis door zuid-west VS.

Uw ervaring met Doets Reizen

Deskundige reisorganisatie. Neemt werk uit handen door alles goed te regelen.

Thomas van Rossum

Zeer mooie reis, mooie natuur, veel wilde dieren

Uw ervaring met Doets Reizen

Jan Doets heeft alles zeer goed georganiseerd. Van Accommodaties, excursies, overtochten met de boot tot en met de autohuur. Neemt alle zorgen uit handen, geen vakantie-stress.

Steef Komen

De front office toont een grote mate van betrokkenheid en wist onze, vrij concrete, verzoeken naar wens in te vullen. Zo werd er bijvoorbeeld actief gezocht en meegedacht naar de goedkoopste vlucht... De front office toont een grote mate van betrokkenheid en wist onze, vrij concrete, verzoeken naar wens in te vullen. Zo werd er bijvoorbeeld actief gezocht en meegedacht naar de goedkoopste vlucht en dit scheelde een paar 100 euro

Actied, betrokken, persoonlijk

Geweldige reis!

Ervaren. Klantvriendelijk.

Erg goed. Alles verliep soepel en de kwaliteit van de dienstverlening was hoog.

Uw ervaring met Doets Reizen

Plezierig en professioneel contact. Men neemt de tijd voor je en komt met tips zodat je vervolgens zelf de juiste keuzes kan maken voor de reis.

Ernst

1 locatie was minder dan alle andere top locaties en belevenissen. Dus 96 % top

Uw ervaring met Doets Reizen

Ze komen 100 % na wat ze beloven.

Inge van Kasteren

Geweldig!

Als DE Specialist!

marja

Onvergetelijk unieke plekjes waar je slaapt tot in de puntjes geregeld

ga je naar Amarika of Canda ga dan naar Jan Doets top of the best

H A Pruis

Eigenlijk een perfecte reis. De nieuwe camper had helaas een lekkage van de transmissie koeler, maar daar hebben we toch nog de einsdtreep mee kunnen bereiken.

De keuze van de campings...

De keuze van de campings was goed.

Uw ervaring met Doets Reizen

Goede ervaring. De route beschrijving met 'links en rechts' afslaan was ones inziens verouderd. We hebben genavigeerd op MAPS.me.

Doornbos

Een fantastische, afwisselende reis.

Uw ervaring met Doets Reizen

Jan Doets organiseert je reis heel goed, gaat in op jouw wensen, en beantwoord en regelt vragen zeer snel.
Een goede beslissing om bij Jan Doets je reis te boeken.