Otte W. Zijlstra

Bij een reis van een dergelijke omvang is de dosering in de informatie voorzienig erg belangrijk. Op het juiste moment moet je over de juiste informatie kunnen beschikken. En dat is goed gelukt met... Bij een reis van een dergelijke omvang is de dosering in de informatie voorzienig erg belangrijk. Op het juiste moment moet je over de juiste informatie kunnen beschikken. En dat is goed gelukt met Doets en de reisbescheiden. Je moet natuurlijk voor je zelf afwegen welke dingen je laar regelen en welke je t.p. nog kunt regelen. Als je teveel laat regelen dan gaat dit koste van de flexibiliteit. Als je soms niet iets regelt dan kan het zijn dat je een dag moet wachten op attractie. De maand juni is ons goed bevallen: met de drukte valt het nog mee (je komt al wel veel Aziaten tegen!) en de meren zijn inmiddels ijsvrij in de Rockies. Doets kan wel nog benadrukken dat het bezoeken van Lake Louise en Lake Moraine het beste kan gebeuren voor 10 uur of na 15 uur. Dit in verband met parkeren etc.

Uw ervaring met Doets Reizen

Goed verzorgde reis tegen een redelijke prijs.

We hebben een fantastische camperreis naar Canada gehad. Alles wat Door Jan Doets geregeld was is goed gegaan. Canada is een geweldig camper land. Een aanbeveling voor mensen die van de natuur... We hebben een fantastische camperreis naar Canada gehad. Alles wat Door Jan Doets geregeld was is goed gegaan. Canada is een geweldig camper land. Een aanbeveling voor mensen die van de natuur houden.

Uw ervaring met Doets Reizen

Prima. De voorbereiding werd ook heel speciaal Door in Heerhugowaard de Canadaexperiance te doen. Erg inspirerende en gezellige bijeenkomst.

Ton Doezie

We hebben een mooie rondreis gemaakt door west Canada van Vancouver tot Calgary inclusief Vancouver island.
18 dagen prachtig weer gehad, overweldigende natuur gezien en geslaagde excursies beleefd waarbij we Beren en Walvissen hebben gezien. De Ferrie overtochten van en naar Vancouver eiland zijn met mooi weer ook al prachtig .
De reis was dusdanig opgebouwd dat je voldoende rust hield en geen opgejaagd gevoel had.
Dit kwam omdat we regelmatig 2 dagen in een Hotel verbleven en wat fijn was dat we na een dag of 10 een keer 3 dagen bleven overnachten. In die periode hebben we de was gedaan en was er tijd om even alle nieuwe ervaringen te laten bezinken.
Wie van Zwitserland en/of Oostenrijk houdt raden we aan om deze rondreis te maken. De Rockies in BC zijn overweldigend groot en mooi, de watervallen en Gletsjers ook.

Uw ervaring met Doets Reizen

De reis was goed verzorgt door Jan Doets, de Hotels waren goed, de huurauto en de reeds geboekte excursies.
Het reisplan van Jan Doets moet je (vooraf thuis) wel per dag goed controleren omdat dit niet altijd klopt.
Er stond b.v meerdere keren in dat je na een excursie doorging naar je volgende bestemming, terwijl je eerst nog weer terugging naar je Hotel
Dit geldt ook voor de aangegeven reistijden: 1 maal stond in het reisplan dat we van The Crossing resort to Emerald lake Lodge 4 Uur en 58 minuten zouden rijden over 109 Km. In werkelijkheid was dit nog geen 2 uur.
Advies: neem een goed navigatie systeem mee, of huur er 1 bij je auto.
Verder zijn we zeer tevreden over het boeken van een reis bij Jan Doets, er valt altijd wel wat te verbeteren.

Harmen Haaima

De reis was in principe zelf door ons samengesteld: de plaatsen, de hotels, de afstanden etc. Alles in een excel sheet gezet en aan Doets gegeven om te fine-tunen. Van de aangeboden excursies... De reis was in principe zelf door ons samengesteld: de plaatsen, de hotels, de afstanden etc. Alles in een excel sheet gezet en aan Doets gegeven om te fine-tunen. Van de aangeboden excursies hebben we er drie uitgekozen. Prima voorstellen en prima excursies. Hotels waren allemaal keurig geboekt. Alles super geregeld. In een enkel hotel hebben we zelf voor een upgrade gezorgd. Enig minpuntje (eigenlijk meer een tip): sommige plaatsen op de route zijn eigenlijk niet de moeite waard om aan te doen, zoals bijvoorbeeld Monterey en Denver. Daar zou Doets bij het bespreken van de reis wat meer informatie over kunnen geven.

Uw ervaring met Doets Reizen

Ik heb geen ervaring met andere reisbureaus. We gaan bijna elk jaar naar een super comfortabel vakantiehuis in Frankrijk. Af en toe maken we een grote buitenlandse reis, zoals dit jaar. Ervaringen... Ik heb geen ervaring met andere reisbureaus. We gaan bijna elk jaar naar een super comfortabel vakantiehuis in Frankrijk. Af en toe maken we een grote buitenlandse reis, zoals dit jaar. Ervaringen met Doets waren prima. Dit was onze derde reis via Doets.

Wederom een goed georganiseerde reis met verrassende accommodaties en excursies die je zelf niet gauw op Internet zou vinden of zou kunnen regelen. Daar waar het meerwaarde heeft kiest Jan Doets... Wederom een goed georganiseerde reis met verrassende accommodaties en excursies die je zelf niet gauw op Internet zou vinden of zou kunnen regelen. Daar waar het meerwaarde heeft kiest Jan Doets voor een tophotel; de hogere prijs wordt gecompenseerd door eenvoudiger toeristenhotels op andere locaties.

Uw ervaring met Doets Reizen

Goed georganiseerde reizen met verrassende accommodaties en excursies die je zelf niet gauw op Internet zou vinden of zou kunnen regelen of waar de Hollander het al gauw te duur vindt. Daar waar het... Goed georganiseerde reizen met verrassende accommodaties en excursies die je zelf niet gauw op Internet zou vinden of zou kunnen regelen of waar de Hollander het al gauw te duur vindt. Daar waar het meerwaarde heeft kiest Jan Doets voor een tophotel; de hogere prijs wordt gecompenseerd door eenvoudiger toeristenhotels op andere locaties.

Els

Prachtige rondreis door Alberta en British Columbia

Uw ervaring met Doets Reizen

Buitengewoon goed georganiseerd volgens onze wensen

C.R.H.Raadsheer

New York was geweldig Canada mooi twee weken waren voor ons precies lang genoeg

Uw ervaring met Doets Reizen

Een specialist op het gebied van Amerika en canada een topper.

Maarten

Top organisatie, alles goed geregeld en snelle reacties op vragen via de mail

Mooi land, vriendelijke mensen en de vrijheid met een camper reizen was fantatisch.

Vriendelijke, hulpvaardig

Wij hebben ook deze reis weer ervaren als een goed georganiseerde reis, waarbij de afwisseling van plaatsen en hotels ons goed is bevallen. Veel variatie in omgeving en landschappen vinden wij heel... Wij hebben ook deze reis weer ervaren als een goed georganiseerde reis, waarbij de afwisseling van plaatsen en hotels ons goed is bevallen. Veel variatie in omgeving en landschappen vinden wij heel prettig.

Één hotel lag eigenlijk echt buiten de route (Togwotee mountain lodge), waardoor je om de rest van de route te volgen de weg heen en terug moest rijden, naar onze mening zou een accommodatie in Jackson Hole een logischer optie zijn geweest. (Dit was enige locatie die de navigatie (TomTom) niet juist aangaf, hierdoor kregen wij ca. 10km te vroeg " bestemming bereikt" in de middle of no where.

Uw ervaring met Doets Reizen

Ook dit keer is het goed bevallen om de reis via Jan Doets te regelen.
Ook dit keer is het goed bevallen om de reis via Jan Doets te regelen.
We hebben de reis naar wens kunnen aanpassen, waardoor we niet een deel van de route hetzelfde hadden als afgelopen jaar.

De medewerkers zijn vriendelijk, hebben voldoende kennis de landen en denken mee.