Andre

Fantastisch. Alles goed geregeld m.b.t. hotelboekingen en autohuur. Daarnaast goede tips en informatie inzake bezienswaardigheden.

Uw ervaring met Doets Reizen

Prima. Alleen contact gehad via mailwisseling. Duidelijke antwoorden met soms meerdere opties op onze vragen.

Henk der Kinderen

We hebben een geweldige reis gehad alles perfect geregeld. Mooie hotels geweldig.
We hebben beren, elanden, hyena's reen, herten en berggeiten gezien.
De excursies die we er bij hadden...
We hebben beren, elanden, hyena's reen, herten en berggeiten gezien.
De excursies die we er bij hadden waren geweldig en wat een natuur en ruimte is er in Canada

Uw ervaring met Doets Reizen

Ik zo Jan Doets willen omschrijven als een perfecte partner voor zulke reizen alles klopte gewoon

Onvergetelijk, Relaxed, Perfect georganiseerd.

Uw ervaring met Doets Reizen

Niet de goedkoopste, maar veruit de beste.

geen idee

J. van der Hoek

Onvergetelijke en avontuurlijke reis vanuit Calgary naar Vancouver inclusief Vancouver Island. Wonderschone en ongerepte natuur. Perfect door Jan Doets georganiseerd, in het algemeen goede... Onvergetelijke en avontuurlijke reis vanuit Calgary naar Vancouver inclusief Vancouver Island. Wonderschone en ongerepte natuur. Perfect door Jan Doets georganiseerd, in het algemeen goede accommodatie, en fantastische excursies.

Uw ervaring met Doets Reizen

Zeer goede reisorganisatie die gespecialiseerd is in USA/Canada reizen. Jan Doets geeft professionele adviezen over de reis, accommodatie, autohuur, omgeving en mogelijke excursies.

Jolanda Elderbroek

Compleet!Alles tot in de puntjes geregeld!

Uw ervaring met Doets Reizen

Supergoede ervaring met Jan Doets,alles tot in de puntjes geregeld,reis,autohuur,hotels en excursies tiptop geregeld!

Top ervaring..

Uw ervaring met Doets Reizen

professioneel....personeel weet waar zij het over hebben.

Olaf van Dijk

Gewldig reis door West Canada, een van de mooiste delen van deze wereld. We hadden beperkte tijd maar Jan Doets heeft alles perfect uitgezocht en de verhouding van rijden en rusten en tijd voor... Gewldig reis door West Canada, een van de mooiste delen van deze wereld. We hadden beperkte tijd maar Jan Doets heeft alles perfect uitgezocht en de verhouding van rijden en rusten en tijd voor stops onderweg was perfect.

Uw ervaring met Doets Reizen

Een absolute expert in Noord America reizen. Wij gaan nooit meer met een andere.

S. Geerlings-Sint

Geweldige reis gehad. De camper van Fraserway was heel goed verzorg en zat veel opbergruimte in en was van alles voorzien zelf gereedschap. Hartstikke fijne dagen gehad.

Uw ervaring met Doets Reizen

Alles is prima geregeld alleen heel veel leeswerk, omdat je dat allemaal opgestuurd krijgt probeer je alles te lezen. Maar dat valt bijna in het niet met de goede service.

Een fijne 16 nachten, 17 dagen, doorgebracht in Canada. De steden Toronto, Ottawa en Montreal bezocht.

Uw ervaring met Doets Reizen

Een goed geplande, vrij dure, reis. De medewerkerster heeft ons uitstekend geholpen.