Marleen

Ik heb een vrij kleine stabij reu die nooit fatsoenlijk een tuigje past. Ik las goede ervaringen over Dog Copenhagen en bestelde de comfort walk pro. Snel geleverd, fijn dat je een extra mail krijgt... Ik heb een vrij kleine stabij reu die nooit fatsoenlijk een tuigje past. Ik las goede ervaringen over Dog Copenhagen en bestelde de comfort walk pro. Snel geleverd, fijn dat je een extra mail krijgt hoe te passen etc maar ik twijfelde of het goed zat. Ik stuurde een mail met foto's en info en kreeg al snel reactie. Het comfort walk air tuig zou beter passen voor een smallere hond. Ik kon het retour sturen (niet gratis maar dat vond ik geen probleem) en ontving al snel het andere tuigje. Deze zit inderdaad beter rond nek, poten en schouders. Heel mooi tuigje, mooie kwaliteit en top geholpen. Heel tevreden dus!

Carola Brockhoff

Voor de tweede keer besteld hier top kwaliteit, design en service!!

Ruud

Duidelijke site. Netjes verpakt en aangekomen.

Nora

Goed, makkelijk bereikbaar als dat nodig is en snelle levering.

Desi Spinhoven

Supermooi tuigje voor onze Ridgeback. We hadden eerst een tweedehands comfort walk pro. Die zag, en ziet, er nog geweldig uit, maar was voor onze puppy iets te ruim om de hals waardoor ze zich eruit... Supermooi tuigje voor onze Ridgeback. We hadden eerst een tweedehands comfort walk pro. Die zag, en ziet, er nog geweldig uit, maar was voor onze puppy iets te ruim om de hals waardoor ze zich eruit kon wurmen als ze dat echt wilde. De comfort walk air past haar om een of andere reden iets beter. Het tuig is prachtig van kleur, makkelijk verstelbaar en blijft heel mooi. Wij hebben twee keer een tweedehands gehad toen onze pup in de groei was. Nu ze bijna volgroeid is, hebben we een nieuwe voor haar gekocht. Superblij mee!

A.Musters Maastricht

(Bewerkt)

De service is prima op 20-08-2021 een tuig gekocht maar door verkeerd gebruik stuk gegaan.
Na contact met Dogcopenhagenshop een nieuw tuig gekregendat is nog eens service. mvg Ad Musters Maastricht

Bijl

Goed informatie op de website, duidelijke uitleg in een filmpje op YouTube (zou ik er op de website bij zetten) en een snelle levering.

Marlou

Hele goede service

M. Vieveen-Parlevliet

Goed, duidelijke omschrijving van de producten.