Ze zijn duidelijken het gaat eenvoudig. Precies zoals ik wil.
martens chris
Vlot, duidelijk en goede prijs
Ed
Recht toe recht aan info en geen beloftes, prima!
Gerard
Goed en betrouwbaar
Ad Hellemons
Met vriendelijke groet ACP...Doijer & Kalff. vind een zeer goed bedrijf nette snelle service en zeer klantvriendelijk Ben uiterst tevreden dat ik zaken met jullie kan doen.
Met vriendelijke groet ACP Hellemons.
Pieter
Zeer tevreden met mijn account. Ik kan de goudprijs goed volgen en kopen wanneer ik denk dat het een goed moment is. De sale gebruik bijna elke maand wel. Bij vragen wordt ik direct geholpen. Mijn...Zeer tevreden met mijn account. Ik kan de goudprijs goed volgen en kopen wanneer ik denk dat het een goed moment is. De sale gebruik bijna elke maand wel. Bij vragen wordt ik direct geholpen. Mijn zus is inmiddels ook klant!
nederend
Zeer snel
Effectief, inzet, betrokkenheid
P Hoppenbrouwers
Betrouwbaar gevoel en eenvoudige interface. Na snelle registratie kon ik direct een transactie doen.