Aankoop / verkoop verloopt vlot. Koersverloop over 10 jaar kan beter, want de koersinformatie van het laatste jaar ontbreekt in het overzicht. Verder heel tevreden.
LVE
Lekker eenvoudig, fijn om 'eigen' goud te hebben op beveiligde plek en mijn omgeving kijkt vreemd op: "Goud kopen in de sale???"
Belegger
Zeer tevreden, gemakkelijk en scherp in prijs.
ton
Vlot en eenvoudig handelen, goede opslag van het metal.
MH
Transparante website. Kosten zijn duidelijk. Prima voor aankoop goud en zilvet.
Goede ervaring, ook persoonlijk met het zusterbedrijf. Snel en gemakkelijk bestellen. Mooie en clean website. Geen overbodige dingen,
jacob
Sinds kort client, bedrijf zeer adequaat en overzichtelijke site zie beoordeling onder
FredB
Bij het vergelijken van een aantal goud- en zilveraanbieders kwam Doijer & Kalff bij mij als beste uit de bus. Overzichtelijke website, lage kosten, duidelijke info, makkelijk bestellen. Een...Bij het vergelijken van een aantal goud- en zilveraanbieders kwam Doijer & Kalff bij mij als beste uit de bus. Overzichtelijke website, lage kosten, duidelijke info, makkelijk bestellen. Een aanrader dus!
Acoustus
Overzichtelijke website en eenvoudig bestelproces
Acp Hellemons prive
Zeer goed en solide snelle afwerking zeer tevreden