Aardige hoeveelheid zilverbaren gekocht. Zilver is momenteel interessanter dan goud. Voor nog geen 430 euro gekocht. Account openen ging snel en gemakkelijk. Komende maanden koop ik elke maand 10...Aardige hoeveelheid zilverbaren gekocht. Zilver is momenteel interessanter dan goud. Voor nog geen 430 euro gekocht. Account openen ging snel en gemakkelijk. Komende maanden koop ik elke maand 10 kilo bij.
Nick
Handig in handeling, goedkoop en betrouwbaar. En mooi dat het op de zaak kon. De ideale oplossing waar ik lang naar heb gezocht. Een tevreden Belg.
Tevreden klant
Ik ben zeer positief over Doijer & Kalff. Regelmatig worden goudstaven tegen spotprijs aangeboden en er zijn niet veel aanbieders die dat doen. De bewaartarieven zijn alleszins redelijk. Hun website...Ik ben zeer positief over Doijer & Kalff. Regelmatig worden goudstaven tegen spotprijs aangeboden en er zijn niet veel aanbieders die dat doen. De bewaartarieven zijn alleszins redelijk. Hun website is top omdat het uitblinkt in eenvoud. Alleen jammer dat zilverbaren niet zo vaak tegen spotprijs worden aangeboden.
Wouter
Twee jaar geleden ben ik gestart met het kopen van goud. Bevalt zeer goed. Gunstige prijzen en beveiligde opslag in Nederland. Komende weken ga ik wat zilver kopen.
Gemakkelijk bestellen en zeer overzichtelijk om de waarde van je aankoop te volgen
Zeer prettig en professioneel bedrijf. Ik beveel jullie zeker aan, aan andere mensen.
Erg eenvoudig online beleggen in goud & zilver en realtime je rendement kunnen zien. Aanrader!
Elke maand koop ik goud via mijn account. Ik ben zeer tevreden, kan makkelijk een scherpe prijs kiezen. Ideaal dat ik alles op afstand kan regelen. Verder is de telefonische bereikbaarheid ouderwets...Elke maand koop ik goud via mijn account. Ik ben zeer tevreden, kan makkelijk een scherpe prijs kiezen. Ideaal dat ik alles op afstand kan regelen. Verder is de telefonische bereikbaarheid ouderwets goed.
Bert
Goudbaren gekocht met opslag. Goede prijs en veilig.