Levert snel en correct

Snelle en nette levering

In ons geval werkt het goed

Snelle levering.
Concurrerende prijzen

P. Waljaard

Plexiglas besteld, dit is redelijk snel geleverd

Er is niet vooraf aangekondigd wanneer de bestelling, in dit geval plexiglas ter waarde van bijna € 500,00 geleverd zou worden, afgelopen dinsdag vond ik de stapel plexiglas voor de hoofdingang van... Er is niet vooraf aangekondigd wanneer de bestelling, in dit geval plexiglas ter waarde van bijna € 500,00 geleverd zou worden, afgelopen dinsdag vond ik de stapel plexiglas voor de hoofdingang van mijn appartementencomplex, dus gewoon voor iedereen bereikbaar op straat, met een briefje ertussen gestoken dat het voor mij was.
Gelukkig was alles er nog en onbeschadigd, ik vraag mij af wat er gebeurt zou zijn als dit niet het geval zou zijn geweest.

Zeer goede ervaring, als ik nog eens plexiglas nodig heb koop ik het zeker weer bij jullie.

Uitstekende klantenservice!! Douwe en Armand waren buitengewoon vriendelijk, behulpzaam en vakkundig.

3 tips om Dr Plexiglas nóg beter te maken:
3 tips om Dr Plexiglas nóg beter te maken:
- De verzendkosten zijn vrij hoog in verhouding tot de prijs van de producten. Het zou goed zijn om de verzendkosten in ieder geval inclusief btw te vermelden, zodat er niet uiteindelijk bij het plaatsen van de bestelling nog meer bovenop komt.
- Ook zou het misschien goed zijn om (wanneer een bestelling opgehaald wordt) te vragen om een bon om verwarring over namen/bestellingen te voorkomen. Zo had mijn vriend mijn bestelling opgehaald, maar leek mijn naam op die van een andere klant, waardoor hij een ander pak meekreeg. Onhandig van mijn vriend (hij had beter kunnen controleren), maar misschien ook te voorkomen door een bon/bestelnummer oid.
- Laatste tip: ook bij opgehaalde bestellingen plexiglas in karton verpakken. Er was een klein hoekje afgebroken bij 1 van de platen, ik weet natuurlijk niet wanneer dat gebeurd is (pas thuis gemerkt), maar karton scheelt misschien breuken onderweg naar huis.

Eerder geleverd dan verwacht

Snelle levering en goed verpakt

De service van dit bedrijf was erg goed, ze waren erg behulpzaam en dachten goed met me mee.

Scherp geprijsd, klantvriendelijk.

Charlotte Gramberg

Heel goed! Erg vriendelijk en fijn geholpen :)

Snelle reactie op emails en vragen

Peter Schoonhoven

Super geholpen , en nog voordelig ook.

Snelle levering.

Houden zo.

Tessa Castricum

Zeer goed. Altijd binnen 48 uur in huis en nooit een verkeerde bestelling

Goede communicatie per telefoon en email.

johan van den broek

Prima begeleiding en meedenken met de opgeven order.

Vriendelijk naar klanten en correcte afhandeling, meedenken met de klant.

Grote producten zijn lastig op te halen (geen transport), betreft fragiel product.