emo klunder

Dit was mijn eerste bestelling maar zeker voor herhaling vatbaar goed werk dr plexiglas

verloop order kon niet op de site zien hoelaat het pakketje kwam

Joyce simis

In een woord geweldig

Aren Koster

Voor het eerst iets besteld, mijn eerste indruk is goed.

De berichtgeving over het leveringstijdstip is onduidelijk.

Nette producten

2 maal per week leveren is weinig. dinsdag eind van de morgen besteld is vrijdag in huis is niet echt snel

logtens

Was eerste bestelling alleen maar top

Ga zo door

Reeds eerder bezocht.

Zeer goede service ook bij nalevering.

nee

F. J.A. Jacobs

Zeer positief. Bij telefonische vragen zeer goed geholpen

De enquête komt iets te vroeg want ik heb het product nog niet in bezit. Ik kan op zo een korte termijn afte sales NIET beoordelen. Het rare is dat ik dit veld moet invullen om verder te gaan. Je... De enquête komt iets te vroeg want ik heb het product nog niet in bezit. Ik kan op zo een korte termijn afte sales NIET beoordelen. Het rare is dat ik dit veld moet invullen om verder te gaan. Je moet de mogelijkheid hebben om een veld over te slaan. Daarom ziet U bij mij een "rare"beoordeling.

Een aanrader

Nee dat heb ik niet

Super service! Helaas bleek bij afhalen de verkeerde kleur plexiglas klaar te staan. Gelukkig werd er zeer adekwaat gereageerd en was ik binnen 15 minuten met het juiste stuk plexiglas weer... Super service! Helaas bleek bij afhalen de verkeerde kleur plexiglas klaar te staan. Gelukkig werd er zeer adekwaat gereageerd en was ik binnen 15 minuten met het juiste stuk plexiglas weer onderweg. Helemaal top! Bedankt!!

Geen.