Stichting voor goed doel

Het bedrijf werd door iemand aangeraden, via website een en ander bekeken, daarna via contactformulier een vraag gesteld. Nooit antwoord op gehad.
Op de gok toch maar een proefbestelling...
Op de gok toch maar een proefbestelling geplaatst, met ook daarin een vraag verwerkt. Ook nooit antwoord op gehad.
Het bestelde zelf ziet er prima verzorgd uit en vermoedelijk voor een goeie prijs.
Mocht ik meer moeten bestellen, dan ga ik toch eerst kijken welke bedrijven er nog meer soortgelijke diensten leveren en kijken of die wel reageren op vragen via contactformulier.

was een proefbestelling om eerste ervaringen op te doen,
op vraag via het contactformulier is nooit geantwoord,
op opmerking bij de bestelling is nooit geantwoord,
uit de mail die...
was een proefbestelling om eerste ervaringen op te doen,
op vraag via het contactformulier is nooit geantwoord,
op opmerking bij de bestelling is nooit geantwoord,
uit de mail die na bestelling ontvangen werd, leek de suggestie te worden gewekt dat het toch bezorgd zou worden, terwijl we bewust gekozen hadden voor ophalen,
de mailbevestiging dat de bestelling klaar was (die door eigen fout niet opgevallen was), werd eerder ontvangen dan de orderbevestiging, daarna wachtten we (door diezelfe eigen fout) tevergeefs op een melding dat de order klaar was. Pas later viel op dat die bevestiging dus al als eerste was verstuurd.
de vraag voor feedback werd eerder ontvangen dan dat de bestelling was opgehaald, handiger om dit te doen nadat de bestelling is opgehaald.

Leliveld

Snel en goed

Houden zo..

B.M.

Uitgebreid assortiment met mogelijkheid op maat te bestellen, zelfs kleine maten. Voor verzending ook prima verpakt.

Fireball bv

Ervaring met u bedrijf is erg goed

C.J. Robbemond

Goedeverpakking en een hele snelle bezorging.

. Beoordelingsformulier graag wat duidelijker

Ik heb goede ervaring, Er was 1 plaat te weinig geleverd dan dat er besteld was maar in zeer goed overleg werd deze snel nageleverd . En alles was zeer zuiver op maat.

van Gorselen

Geplaatste order

Super fijne service door het persoonlijke contact over de levering van de bestelling.

Goede en snelle service

Peter van Zijl

Goed bedrijf met een duidelijke site. Na het vermelden van het gewenste product op de site kan je de prijs al zien.
Ik heb er al een paar keer een bestelling geplaatst en ben er erg tevreden...
Ik heb er al een paar keer een bestelling geplaatst en ben er erg tevreden over. Een aanrader dus!

Geen.