Snel en goed

snel

OPTiMUM

Groot plexiglaspaneel besteld van 242 cm x 143 cm.

Service: nadat ik per mail een vraag had gesteld. werd de volgende dag direct terug gebeld!

Studio Trettjin

Ik ben al een aantal jaren klant bij Dokter Plexiglas. Eenmaal een zending gehad met slecht afgewerkte randen. Één telefoontje en het aantal beschadigde plaatjes meteen kosteloos vergoed.
Ik...
Ik kan alleen maar zeggen; Super service!!!

Lodewijk
Studio Trettjin

Service, klantvriendelijk

Paul

Secuur, snel en goedkoop.

Snel geleverd; goed verpakt

Anja Van kieldonck

Goede service

Eerste keer besteld, helaas was de kleur niet op voorraad ,echter na 2 dagen alles in orde,daarna zeer snelle levering.

direct informatie.

als men belooft terug te bellen,moet je het ook wel doen !

Fred

Prima on-line service. Ook handig dat je kan kiezen tussen bezorgen en zelf ophalen.

Geleverde materiaal precies op maat en snel geleverd

Het was na het bestellen niet helemaal duidelijk of ik bericht zou krijgen wanneer de bestelling kon worden opgehaald. Wel dat ik nog een factuur zou krijgen. Dus heb ik het maar even afgewacht en... Het was na het bestellen niet helemaal duidelijk of ik bericht zou krijgen wanneer de bestelling kon worden opgehaald. Wel dat ik nog een factuur zou krijgen. Dus heb ik het maar even afgewacht en ik kreeg inderdaad later netjes een bericht dat ik de bestelling kon ophalen.

RK-IDEAS

Vriendelijk en goed