henk ackermans

Snelle en juiste levering. Deskundig telefonisch contact

Goede voorlichting over de verschillende producten

Snelle bezorging. maat was precies zoals ik had opgegeven .
Prima.

Snelle reactie.

Track en trace zou overzichtelijker kunnen.

Sean

Ik heb hier een kleine bestelling gedaan. De website was dik in orde, helaas moest ik wel mijn keuze overwegen ivm beschikbaarheid van het aantal materialen. Toch maar voor Dokter Plexiglas gekozen... Ik heb hier een kleine bestelling gedaan. De website was dik in orde, helaas moest ik wel mijn keuze overwegen ivm beschikbaarheid van het aantal materialen. Toch maar voor Dokter Plexiglas gekozen omdat ik het makkelijk kon ophalen wanneer ik wou.

Heel erg klantvriendelijk

Concurenten bieden meer soorten plexiglas aan, meerdere kleuren en ook spiegelend en dergelijke. Misschien een idee om ook aan te bieden.

Gerrit

Ik heb een hele goede ervaring met Dokter Plexiglas.
Telefonisch netjes te woord gestaan door het personeel.

Snelle levering.

Nee.

Snelle levering - goed product

snelle levering

R. van Leeuwen

Vriendelijk aan de telefoon met een goed advies. Voor 12.00 besteld en de volgende dag na 12.00 kon ik de platen ophalen. Netjes verpakt.

Snelheid en vriendelijkheid

C'estbon

1e keer prima site/uitleg

Gebruiksvriendelijke software/snelle levering

Jos

Vriendelijke mensen,

Ik zou alleen de bestelling ophalen, maar was 1 dag te vroeg. Omdat ik dacht dat het een bedrijf was dat direct leverde.
Dat stond net vermeld in...
Vriendelijke mensen,

Dat stond net vermeld in mailverkeer. let dus op: als je in het weekend besteld is het na 1 werkdag klaar.
pas toen ik het ophaal bericht kreeg bleek dat. 70 km voor niks gereden. Jammer.

Heel vriendelijk personeel!

Vermeld als men wil ophalen dat men moet wachten op het ophaalbericht!

Teun Lous

Ik zocht naar een bedrijf dat plexiglas op maat verkocht via internet en toen kwam ik bij dokter plexiglas terecht.

heel veel producten en verschillende keuzes

van mij hoeven ze niets te verbeteren alles is goed uitgelegd en met voorbeelden aangegeven.

Prima mensen. Hulpvaardig en vriendelijk.

Er is telefonisch wat te regelen. En het is afhaalbaar.