Snelle service, het kwam 1 dag eerder dan verwacht. Goed verpakt. Zeer tevreden

Ja, wat ik al heb geschreven

Goed product. Er ging in eerste instantie iets mis met het ophalen (bedrijf was dicht terwijl het open zou zijn), maar dat is keurig opgelost.

Goedkoop, goede service

Informatie op de website up to date houden.

Bram

Tevreden over de geleverde order.

Snelle verzending, goed product

verzendkosten verlagen

Prima, snelle levering

Christian

Goede ervaring met dit bedrijf. Bestelde platen exact op maat, onbeschadigd en snel geleverd in degelijke verpakking. Ik had nog wat aanvullende vragen over de levering: helpdesk prima bereikbaar en... Goede ervaring met dit bedrijf. Bestelde platen exact op maat, onbeschadigd en snel geleverd in degelijke verpakking. Ik had nog wat aanvullende vragen over de levering: helpdesk prima bereikbaar en zeer vriendelijk te woord gestaan. Aanrader om hier je zaken te bestelllen.

Goede, duidelijke website. Goede klantenservice., Zowel per telefoon als per mail zeer goed bereikbaar. Produkt van prima kwaliteit.

Ik zou wat meer informatie ontvangen over bezorgdatum/-tijd: per mail/telefoon is dat goed op te vragen. Ik zou het alleen prettig vinden als ik bij bestellen gelijk zie op welke dag de levering is... Ik zou wat meer informatie ontvangen over bezorgdatum/-tijd: per mail/telefoon is dat goed op te vragen. Ik zou het alleen prettig vinden als ik bij bestellen gelijk zie op welke dag de levering is en bijvoorbeeld op de dag zelf mail/sms met verwachte tijd zodat ik daar rekening mee kan houden

nee

nee

Sebastiaan Van der Meiren

Goed product, snelle levering

Zeer gemakkelijke website

Hans Sonneveld

Betrad de wondere wereld van het plexiglas! Voor ons een nogal onbekend terrein, maar na deze eerste ervaring is de volgende bestelling al in voorbereiding!Ook voor particulieren een ideaal adres... Betrad de wondere wereld van het plexiglas! Voor ons een nogal onbekend terrein, maar na deze eerste ervaring is de volgende bestelling al in voorbereiding!Ook voor particulieren een ideaal adres door de ongelimiteerde maatwerk mogelijkheden.

Voor een demo had ik enkele plaatjes plexiglas nodig. Transparant en zwart.

Snelle levering goede service