Hans Sonneveld

Betrad de wondere wereld van het plexiglas! Voor ons een nogal onbekend terrein, maar na deze eerste ervaring is de volgende bestelling al in voorbereiding!Ook voor particulieren een ideaal adres... Betrad de wondere wereld van het plexiglas! Voor ons een nogal onbekend terrein, maar na deze eerste ervaring is de volgende bestelling al in voorbereiding!Ook voor particulieren een ideaal adres door de ongelimiteerde maatwerk mogelijkheden.

Voor een demo had ik enkele plaatjes plexiglas nodig. Transparant en zwart.

Snelle levering goede service

Niemeijer

Alles is perfect geregeld

Ik vind het idiaal dat je ook kleine stukjes kan bestellen welke maat ook .En het was zeer goed verpakt .En een snelle levering . Top

Moest enkel een klein stuk plexiglas hebben en via DikterPlexiglas was dit mogelijk. Zelfs voor een hele goede prijs.

Vriendelijk en behulpzaam

The Poolbrothers

Levering kwam een dag te vroeg

Staat vrij hoog bij Google

Iet beter verpakken

Prima materiaal. Strak op maat

Vlotte levering

Prima, op tijd en juist geleverd.

Prima op tijd en juist geleverd

Levertijd was zoals aangegeven. Maar eventueel zou nog iets kortere levertijd nog mogelijk zijn. Er moet natuurlijk op maat worden gemaakt dus volgende dag geleverd is begrijpelijk lastig. Levertijd was zoals aangegeven. Maar eventueel zou nog iets kortere levertijd nog mogelijk zijn. Er moet natuurlijk op maat worden gemaakt dus volgende dag geleverd is begrijpelijk lastig.

F.Hordijk

Perfect snelle levering

Netjes en verpakt op gestuurd

ton

Ervaring is dat er na bestelling maandag er nog niks is

nog niet

snellere levering

Ton Niesten

Top, behulpzaam voor een kleine klant. Meedenken, overleggen. Kleine fout in product werd op korte termijn hersteld. Zeer goede communicatie.

Meedenken in het bijzondere product dat ik wilde aanschaffen. Mailen,bellen, tekening maken niets was te gek voor een relatief eenvoudige aankoop.

Service op dit niveau houden. Top bedrijf.