Na bestelling in 1 dag geleverd. Top.

Leveringssnelheid

Ik heb 3 bevestigingsmails gekregen.

Zeer snel geleverd, goede omschrijving. Gewoon een zeer goed en betrouwbaar bedrijf.
Top heren.

Goede foto's en omschrijving.
Snelle levering tegen een betaalbare prijs.

Nvt

Eerste keer dat ik er wat besteld , goede website, duidelijke informatie, snelle levering, goed verpakt/verzonden

duidelijke en snelle levering, goed verpakt , correcte handelingen

Zeer snelle levering

Niet bekend

Krzysztof Gondzik KG PERFORMANCE

I find in web site and order

Goede website, overzichtelijke webshop, correcte mailcommunicatie mbt bestelling en levering. Aanrader op gebied van Audi onderdelen.

Heldere communicatie.

Traore

Duidelijk website, snel service en beter voor mijn portemonnee !

Kon snel mijn onderdelen ophalen.

Meer mogelijkheden bij de foto’s , zoomen bij voorbeeld .

Naus Had

Aardige ontvangst. Kwam aan tijdens de lunchpauze. Tja dan moet je even wachten. Komend uit de randstad is dat wel even wennen dat het bedrijf even dicht is, maar geen klachten hoor. Mijn spullen... Aardige ontvangst. Kwam aan tijdens de lunchpauze. Tja dan moet je even wachten. Komend uit de randstad is dat wel even wennen dat het bedrijf even dicht is, maar geen klachten hoor. Mijn spullen opgehaald verder niks op aan te merken. Ben blij dat ik gewoon verder goed ben geholpen. Bij de receptie even gewacht en heb me vergaapt aan al het moois wat er aan onderdelen staan.

Deskundig, ervaren, behulpzaam, klantgericht, positieve houding in gedrag en spraak. Voelt al bezoeker, klant gewaardeerd. Geeft ontzettend veel vertrouwen. Dit zijn zaken die niet gekocht worden... Deskundig, ervaren, behulpzaam, klantgericht, positieve houding in gedrag en spraak. Voelt al bezoeker, klant gewaardeerd. Geeft ontzettend veel vertrouwen. Dit zijn zaken die niet gekocht worden met geld. Dit moet je ervaren .

Het wachthoekje is een tikkeltje saai, zag er niet uitnodigend uit om te gaan zitten. Wel goed dat het er is.

bram bruynzeel

Prima !

Goede communicatie en hele snelle levering !!

Nog niet !

Peter Nulens

Top service,
snel, glashelder en correcte service.
Tot de volgende keer 👍🏼.