Zeer goede ervaring ,netjes gebeld en uitgelegd wat er moest gebeuren en wat de kosten waren. Dus zeer tevreden over Dorpsgarage BRUMMEN
Fijne garage, duidelijk overleg. Je weet waar je aan toe bent.
Cor
Bij de vakantiebeurt van de auto ook gevraagd voor oplossing van een probleem met de aansluiting van de koelbox in de auto. Deze garage is niet te beroerd om ook daar naar te kijken en te zoeken...Bij de vakantiebeurt van de auto ook gevraagd voor oplossing van een probleem met de aansluiting van de koelbox in de auto. Deze garage is niet te beroerd om ook daar naar te kijken en te zoeken naar een goede oplossing. Een zeer goede service dus.
Gerda D
Betrouwbaar en goed werk
Helma Schaap
Word altijd vriendelijk geholpen of je nu komt voor APK, grote beurt of kapot lampje
Snel geholpen. Ook al was het aan het van de dag. Vervolg afspraak stond ook snel gepland.
M. Janssen
Wat een fijne service. Onaangekondigd langs komen en de reparatie precies zoals afgesproken uitgevoerd en de auto stond weer in de afgesproken tijd klaarš
Gijs
Onze auto was afgekeurd en het loonde niet om te repareren. Wesly heeft voor n ons de auto verkocht en gevrijwaard. Goede service ondanks een slecht bericht.