Fijn dat er tussentijds contact is over wat er gerepareerd moet gaan worden. Super klantvriendelijk dat de ingeschatte prijs ten voordeel van ons door de garage werd aangehouden in de...Fijn dat er tussentijds contact is over wat er gerepareerd moet gaan worden. Super klantvriendelijk dat de ingeschatte prijs ten voordeel van ons door de garage werd aangehouden in de eindafrekening. Hartelijk dank!
Bas
Goede service tegen goede prijs. Vriendelijke collega’s
John Buwalda
Goede service goed geholpen vriendelijke medewerkers
Uitstekende service, vakkundig en flexibel.
Monique
Ik kreeg snel een reactie via de mail en kon de volgende dag al terecht. Tussendoor werdt ik gebeld wat de onkosten ongeveer zouden worden en of ik akkoord ging met de werkzaamheden. Top voor...Ik kreeg snel een reactie via de mail en kon de volgende dag al terecht. Tussendoor werdt ik gebeld wat de onkosten ongeveer zouden worden en of ik akkoord ging met de werkzaamheden. Top voor elkaar. Bedankt en tot de volgende keer.
Cor
Auto voor jaarlijkse APK bij de garage gebracht. Alles keurig voor elkaar maar had ook niet anders verwacht omdat de auto ook bij jullie in onderhoud is. Jullie doen het hartstikke goed.
H.R.Noordhoek
Je wordt altijd correct en snel geholpen .kan niet beter. Dank jullie.
Houden zich aan afspraken. Klantvriendelijk.
Flexibel en zeer klantgericht
Hans
Als nieuwe bezoeker vriendelihk ontvangen en professioneel geholpen