Vervelend als je de auto wil gebruiken en hij het niet doet.
Fantastisch dat de garage de auto komt ophalen (20km voor een goede prijs) en de boel repareert.
Kortom, helemaal tevreden.

Vervelend als je de auto wil gebruiken en hij het niet doet.
Kortom, helemaal tevreden.

Prettig, zeer klantvriendelijk

Cor

Deze keer was de bandenwissen van zomer naar winter aan de beurt en gelijk ook maar de wintercheck laten doen. . Banden lagen keurig opgeslagen bij de dorpsgarage, het omwisselen en de wintercheck... Deze keer was de bandenwissen van zomer naar winter aan de beurt en gelijk ook maar de wintercheck laten doen. . Banden lagen keurig opgeslagen bij de dorpsgarage, het omwisselen en de wintercheck werd snel en vakkundig uitgevoerd. Blijft ook altijd leuk om bij betaling heerlijk chocolaatjes in de vorm van CashBack te mogen ontvangen.

Reparatie netjes uitgevoerd, met gebruikmaking van door mij aangeleverd duur onderdeel. (i.v.m. tegenvaller, waarvoor bedrijf die ik voorheen bezocht niet meer aansprakelijk kon worden gesteld). Reparatie netjes uitgevoerd, met gebruikmaking van door mij aangeleverd duur onderdeel. (i.v.m. tegenvaller, waarvoor bedrijf die ik voorheen bezocht niet meer aansprakelijk kon worden gesteld).

Reparatie op korte termijn gepland en uitgevoerd, en ondanks de kostbare tegenvaller, toch nog enigszins positief verrast door hoogte rekening.

H. Louwe

Goede service!!

Jeroen

Zeer behulpzaam

Bert

Makkelijk afspraak te maken, wanneer de auto klaar is wordt er gebeld. Bij het ophalen van de auto een heldere uitleg wat er is gedaan met foto’s. De open communicatie is zeer prettig, vindt je... Makkelijk afspraak te maken, wanneer de auto klaar is wordt er gebeld. Bij het ophalen van de auto een heldere uitleg wat er is gedaan met foto’s. De open communicatie is zeer prettig, vindt je zeker niet bij elke garage.

Alles goed geregeld en vriendelijk personeel !!!

Lianne

Goede service en goede contact