We zijn snel, vriendelijk en vakkundig geholpen en jullie houden je aan de afspraak die gemaakt is
Het is in de buurt en goede en snelle behandeling
Haagen
Fijn geholpen en prima service
Frank
Zeer tevreden klant. Altijd weer een prettige ervaring en super goed en vriendelijke afhandeling. Pro-actieve houding om voor de APK twee lampen te vervangen zodat de auto gewoon in 1x goed gekeurd...Zeer tevreden klant. Altijd weer een prettige ervaring en super goed en vriendelijke afhandeling. Pro-actieve houding om voor de APK twee lampen te vervangen zodat de auto gewoon in 1x goed gekeurd wordt. Dat heb ik in het verleden bij andere garages in de regio wel eens anders mee gemaakt.
Marinus
Zorg dat ik veilig, op de weg ben.
Fijn dat ik kon wachten tijdens APK keuring.
Jan Nieuwenhuis.
Een SUPER service , PERFECT!!!!!
Was een snel bezoek. Auto afgegeven gevraagd naar de bijzonderheden en eind van de middag de auto weer kunnen ophalen. En ze belde ook even over de kosten die ze gingen maken en dat vind ik wel heel...Was een snel bezoek. Auto afgegeven gevraagd naar de bijzonderheden en eind van de middag de auto weer kunnen ophalen. En ze belde ook even over de kosten die ze gingen maken en dat vind ik wel heel fijn.
Claudia
Super service, vriendelijk personeel.
Vriendelijk, duidelijk over de kosten en verrassing is een zakje chocolade en een kaart voor een wasbeurt bij Carwash!