APK was noodzakelijk, wat kleine dingen aan de auto die n ander niet opgelost kreeg. Nu wel! Wat een service
Vriendelijk, professionals
Heel netjes e correct
Voor het eerst bij jullie, voor de zekerheid na aanschaf van een nieuwe auto gebracht voor een kleine beurt. Jullie belden direct na inspectie dat dit eigenlijk niet nodig was en raden aan hem te...Voor het eerst bij jullie, voor de zekerheid na aanschaf van een nieuwe auto gebracht voor een kleine beurt. Jullie belden direct na inspectie dat dit eigenlijk niet nodig was en raden aan hem te verzetten naar eind van het jaar gelijk met de apk. Dat is service, want de keuze was makkelijk geweest om dit even snel te verdienen. Punten gescoord!
Tess Verbon
Servicebeurt met speciale aandacht voor de status van de accu. Wij dachten vervangen. Na doormeten bleek de accu nog goed te zijn. Geen kosten en geen onnodige verkoop. Ook na 17 uur gebleven, zodat...Servicebeurt met speciale aandacht voor de status van de accu. Wij dachten vervangen. Na doormeten bleek de accu nog goed te zijn. Geen kosten en geen onnodige verkoop. Ook na 17 uur gebleven, zodat we de auto dezelfde dag nog konden halen. Met een glimlach. Dank wederom.
W.R.
Vriendelijk, behulpzaam en kennis van zaken.
Professioneel, persoonlijk en klantvriendelijk
Edwin
Zeer goed meedenken met de klant. Goede communicatie.
Janet Steinvoorte
Prima, vriendelijk correct service,ben super geholpen!