Klaasje

Ik vind jullie geweldig, makkelijk te bereiken en totnogtoe zijn de problemen met mijn auto goed opgelost…..

Mijn eigen naam A.van Reenen

Erg aardig en behulpzaam. CHAPEAU👍

Charles

De apk en beurt werd netjes uitgevoerd. Vooraf een prijsopgave.
Blijf zo doorgaan.

Heel fijn dat je van te voren hoort in overleg wat nodig is en hoe duur het wordt. Super dat er zo vaak is gebeld deze keer dat de auto op tijd klaar is voor een onverwachte verplichting.

Reino

Heel gezellig en vlot geholpen.

Een open, toegankelijke garage die vertrouwen wekt

Thomas Moes

Werkplaats netjes, vriendelijk personeel en er word geluisterd naar de wensen van de klant.

Rouw Eerbeek

Superservice ! Op de ochtend voor de grote beurt /APK stond mijn rechtervoorband ineens plat. Heel fijn dat er gelijk nieuwe voorbanden opgelegd konden worden.

Vakkundig en snel en vriendelijk geholpen,en van tevoren prijsopgave van de reparatie

Marguerite Tuijn

Prettig dat er werd gebeld over wat de monteur tegen was gekomen bij de APK en kleine beurt en dat de prijsopgave uiteindelijk werd aangehouden (terwijl het eigenlijk 10 euro duurder was geworden).... Prettig dat er werd gebeld over wat de monteur tegen was gekomen bij de APK en kleine beurt en dat de prijsopgave uiteindelijk werd aangehouden (terwijl het eigenlijk 10 euro duurder was geworden). complimenten!