Behalve de vlotte bandenwissel werden ook mijn vragen beantwoord, kreeg ik nuttig advies en werd er nog even een probleempje in m’n auto opgelost👍
Had wat "vage" symptomen aan mogelijk banden of ophanging bij het achteruit rijden. Auto is direct nagekeken om er zeker van te zijn dat het niet gevaarlijk zou worden. Erg fijn dat er zo meegedacht...Had wat "vage" symptomen aan mogelijk banden of ophanging bij het achteruit rijden. Auto is direct nagekeken om er zeker van te zijn dat het niet gevaarlijk zou worden. Erg fijn dat er zo meegedacht en zekerheid geboden wordt
de knapste man van Gelderland.
Altijd top! Goede communicatie, en altijd alles geregeld en dat beetje meer!
frans
Heel klantvriendelijk, geen nog niet noodzakelijke reparaties voorstellen, duidelijkheid over de kosten en het schoon opleveren van de auto. groetjes
Hele goede service, niks aan te merken
DJ Bruntink
Als je als klant elke keer weer terug keert naar Dorpsgarage Loenen zegt dat toch genoeg !!!
Duidelijke communicatie. Je weet waar je aan toe bent en ook wat er in de toekomst is te verwachten.
Blij verrast dat mijn auto zowel van binnen als van buiten was gepoetst!