Goeie service altijd wordt er gebeld wat er aan de auto gedaan moet worden zidat je niet voor verassingen komt te staan. Top garage!
Jeanette
Voor de eerste keer daar en heel prettig geholpen. Probleem gelijk smiddags opgelost. Prima...
Lianne
Het was mijn eerste bezoek! De garage ziet er goed en professioneel uit. Ontvangst was vriendelijk en meedenkend. Prima overleg tussendoor over wat er moest gebeuren tijdens de apk en kleine beurt....Het was mijn eerste bezoek! De garage ziet er goed en professioneel uit. Ontvangst was vriendelijk en meedenkend. Prima overleg tussendoor over wat er moest gebeuren tijdens de apk en kleine beurt. Heel fijn!
Alles goed geregeld
Mevr Rooseboom
Prima service
Mijn naam
Uiterst correct en geweldig behulpzaam. Top mensen
Ton Lammers
Fijn geholpen met een lastig probleempje. Was aardig wat uitzoekwerk maar gevonden. Helaas duur grapje maar die pech heb je soms. Netjes op de hoogte gehouden en goed advies gehad.
M van de Brink.
Hele goede en snelle service, en klantvriendelijke mensen. Ik zou zeker anderen aanraden om naar Elshof te gaan.