Prima service en vriendelijk personeel. Bellen even bij grootte kosten . Super dichtbij.
DJ Bruntink
Prima en zo doorgaan
Geweldige garage, wordt altijd netjes geholpen en er wordt goed meegedacht voor eventuele oplossingen ! Kortom een 10!!!
Super fijn geholpen en bellen netjes als er extra kosten bij komen. Naar huis gebracht nadat ik auto had afgeleverd. Altijd vriendelijk 👍🏼
B.T
Technisch goed verhaal waarom zaken moesten worden vernieuwd en wat de levertijd van onderdelen was. En zo fijn dat ik een leenauto meekreeg.
Jullie zijn top, waggeltje snort weer als nieuw en dat ik dan ook nog vaasje bloemen mee krijg als bedankje....Complimenten!
MvB
Duidelijk gecommuniceerd
Snelle actie, is bestellen ruitenwissers en ik kon de vlg dag op een voor mij geschikt moment langsrijden en de wissers werden direct geplastst Top
Ik vind het erg fijn, dat als ik binnenkom de balie bezet is, of dat iemand van de medewerkers gelijk komt. Dan voel ik me welkom! Luisterend oor biedend m.b.t. vragen omtrent je auto/vervoer!...Ik vind het erg fijn, dat als ik binnenkom de balie bezet is, of dat iemand van de medewerkers gelijk komt. Dan voel ik me welkom! Luisterend oor biedend m.b.t. vragen omtrent je auto/vervoer! Nogmaals dank!