Sylvia

Mijn pakket zou binnen 3 dagen binnen komen het is nu al twee dagen te laat. Ik heb een bericht gestuurd maar helemaal geen antwoord gekregen. Ik ben dus nu nog steeds aan het wachten en weet niet... Mijn pakket zou binnen 3 dagen binnen komen het is nu al twee dagen te laat. Ik heb een bericht gestuurd maar helemaal geen antwoord gekregen. Ik ben dus nu nog steeds aan het wachten en weet niet wanneer ik het ga ontvangen.

Reactie Dottig.com:

Beste klant, wij hebben u zonet telefonisch gesproken. Wij hebben geen email van u ontvangen? Daarbij hebben wij in onze verzendmail aangegeven dat u uw bestelling via de brievenbus kunt verwachten... Beste klant, wij hebben u zonet telefonisch gesproken. Wij hebben geen email van u ontvangen? Daarbij hebben wij in onze verzendmail aangegeven dat u uw bestelling via de brievenbus kunt verwachten en DHL niet aan belt! U bent gaan kijken en het lag inderdaad sinds gisteren in uw brievenbus, precies zoals beloofd :) Jammer dat dit een onterechte slechte beoordeling oplevert. Gr. team Dottig

Netjes verpakt,mooie kwaliteit en snelle levering.

Snel thuis

Het was goed, en de artikelen waren makkelijk te vinden op de site.

Klantvriendelijk en behulpzaam.
Open en eerlijk

S. Vink

Snelle levering, netjes verpakt!

L. Stoute

Snelle reactie. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voorderingen van de bestellong

Mooi product
Fijne communicatie

Ik krijg een uitnodiging boor beoordeling maar heb m'n bestelling nog niet ontvangen

Reactie Dottig.com:

Wij zagen uw reactie via de feed back company?
Afgelopen woensdag is uw order verstuurd. Daarover heeft u een mail ontvangen.
Aangezien het gisteren Hemelvaartsdag was, werden er in heel...
Wij zagen uw reactie via de feed back company?
Afgelopen woensdag is uw order verstuurd. Daarover heeft u een mail ontvangen.
Aangezien het gisteren Hemelvaartsdag was, werden er in heel Nederland geen pakketten bezorgd. Ook dit stond in de verzendmail. U zou het vandaag ontvangen.
Wij hebben dit zonet gecontroleerd, als het goed is, kunt u dit ook, want u krijgt een status door over de bezorging. U krijg vandaag bezorgd tussen 14:00 en 18:00uur via de brievenbus.
Wij denken dat u per vergissing de verzendmail niet goed gelezen heeft.
De feedback company is een onafhankelijke organisatie. Zodra wij orders op versturen zetten, sturen zij automatisch een mail naar de klant. Daar hebben wij geen invloed op. En er is geen rekening gehouden met Hemelvaartsdag....dit zijn automatische processen.
Wij hopen u hiermee voldoende te hebben ingelicht.
Gr. team Dottig

Knarik Ghazaryan

Kleedje heel mooi verpakt, snel geleverd.

Sandra

Mooie jurk Blossom Roze mooie kant! En makkelijk rompertje met druknopen erin verwerkt. En heel leuk ingepakt!! En mooie haarbandjes!

Kwaliteit van jurkje is goed!

linda v Rossum

Helemaal top!

Heb hier een jurkje gekocht. Binnen een week het product ontvangen. Zeer positief

Snelle en duidelijke communicatie over levering.
Product binnen een week ontvangen.
Snelle en duidelijke communicatie over levering.
Product binnen een week ontvangen.
Ik had een foutje gemaakt bij het invullen van het adres. Dit hadden ze direct in de gaten en hebben meteen contact opgenomen waardoor dit geen vertraging in levering heeft opgeleverd.