Reina

Vrolijke kleding en accessoires. Snelle bezorging en leuke verpakking. Een echt kadootje ;-)

Snel

Heel goed

Goed ingepakt, optijd

enya swinnen

Levering op datum zoals vermeld in de mails, ben heel blij met het kleedje!

het pakketje wordt verzonden en afgeleverd op de aangegeven datum, zoals het hoort!

Maggie

Op het laatste moment een jurkje nodig. Aangegeven deze graag eerder te krijgen dan de standaard levertijd. Mail als telefonisch contact gehad i.v.m. met levertijd dat deze niet haalbaar was en te... Op het laatste moment een jurkje nodig. Aangegeven deze graag eerder te krijgen dan de standaard levertijd. Mail als telefonisch contact gehad i.v.m. met levertijd dat deze niet haalbaar was en te laat binnen zou zijn. Er is vlot meegedacht aan een oplossing en heb alsnog mijn bestelling op tijd binnen gehad.

Snel contact, meedenken, vriendelijk

Leuke mooie kleding voor elke gelegenheid!

Onderscheidend

Was goed!!

Was op tijd

kelsey

Snelle levering, super kwaliteit, juiste prijs

snelle levering

Helen

Ik beveel deze shop voor alle moeders. Ze hebben een ongelooflijke verscheidenheid aan producten en de aankoop en levering zijn super snel. Mijn ervaring was positief en ik super aanraden.

Volgens mij het meest belangrijke sterke punt is snel levering.

Christina

Super tevreden !! Over levering en de bestelde artikel ??

Samantha

Ik heb echt een super leuk baby jurkje besteld.
Ik heb echt een super leuk baby jurkje besteld.
Alleen zou het fijner zijn als de foto van het jurkje iets realistischer zou zijn afgebeeld of een omschrijving van de lengte van het jurkje erbij vermelden.

Goede levering en goede kwaliteit.

Reactie Dottig.com:

Beste klant,
Beste klant,
Wij zijn best trots op ons fotomateriaal in de webwinkel, want wij hebben de indruk dat het een goede weergave is van de werkelijkheid. Maar in uw geval, was er alleen een baby die het jurkje aan had en geen aparte foto van de jurk zelf. Dus goede tip! Wij hebben het aangepast. Wij hebben bij ieder jurkje ook een maattabel staan op onze website, alleen moeten klanten wel naar beneden scrollen om deze te bekijken. Gr. team Dottig