Leuke site met veel producten. Snelle en correcte levering!

Yasmine

Zeer snelle levering . Ze houden rekening met de levering als je doorgeeft wanneer je u bestelling zeker nodig hebt .

Je kan in de mededeling vragen stellen ivm maat kledij zodat je zeker bent dat het de juiste maat is dat je hebt aangeduid

Elke Nica

Heel goed. Snel, mooi en heel schattige kleedjes voor onze prinsesjes

Heel overzichtelijk

Renata

Goede en snelle service

Snelle service

Amy

Super goed. duidelijk besteld snel binnen en super mooie spullen

snelle levering

Yasmine

Marita Munk-Bohers

Ik heb hier een jurkje gekocht voor mijn kleindochter, die ze op haar verjaardag kan dragen.

Bij mijn bestelling waten ze de haarspeld vergeten mee te sturen, binnen twee dagen nadat ik het gemeld had, lad deze in de brievenbus met verontschuldiging van hun kant. Prima service.

Helma

Het artikel was niet meer op voorraad.Ze hebben er alles aangedaan om het toch nog uit te kunnen leveren.
Wat ik jammer vond is dat ik eerst zelf moest bellen voor de status en ze toen pas aangaven dat het niet op voorraad was.
Wellicht n tip om de klanten daar eerder van op de hoogte te brengen. Uiteindelijk heb ik het mutsje ontvangen.

Mara

Verzending duurde wat langer en 2 van mijn aankopen waren niet op voorraad.Zou wel fijn zijn als dat ook op de site was aangegeven.
Maar desondanks kreeg ik snel antwoord op mijn emails en...
Maar desondanks kreeg ik snel antwoord op mijn emails en werd verder heel goed geholpen om samen tot een oplossing te kopen. Ik was toen heel tevreden.

Mooie items tegen een scherpe prijs.

Jaimy

Onwijze leuke site met schattige jurkjes! Even gebeld of mijn bestelling op tijd zou zijn en werd keurig te woord gestaan. Jurkje was ook mooie kwaliteit

Zie hierboven